Quantcast
THE STREAM

5 μέρες τιμητική θα παίρνουν οι φαντάροι αν βάλουν 5G μέσω εμβολίου στον στρατό

Το στρατιωτικό ανάλογα των 150 ευρώ για τη Νέα Γενιά


THE NEWSROOM · 13 Ιουλίου 2021

Ούτε ο Ελληνικός Στρατός θα μπορούσε να λείπει από την διαρκή κωμωδία που είναι η διαχείριση του Covid19 στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που ανησυχείτε, όχι, ο στρατός δεν πρόκειται να πάρει τα ντουφέκια του και να αρχίσει να κυνηγάει τον εκνευριστικό μικροοργανισμό. Η εμπλοκή του έχει να κάνει με την εκστρατεία εμβολιασμού.

Γιατί εκτός από το να απειλεί random κοινωνικές ομάδες (μια διαφορετική ανά δίμηνο, περίπου) ότι κάνουν κακό στο σύνολο, η κυβέρνηση προσπαθεί να δωροδοκήσει τον κόσμο ώστε να εμβολιαστεί. Μετά το 150ρι που έταξε στη Generation Z, η κυβέρνηση αποφάσισε να ψήσει τα στρατευμένα νιάτα να εμβολιαστούν με την υπόσχεση ανταμοιβής, δηλαδή με τον ίδιο τρόπο που οι φαντάροι πείθονταν ως τώρα να δώσουν αίμα.

Πιο συγκεκριμένα, το ΓΕΕΘΑ θα δίνει πέντε μέρες τιμητική άδεια σε όσους φαντάρους επιλέξουν να εμβολιαστούν όσο κάνουν τη θητεία τους. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν οι μόνιμοι θα πάρουν κι αυτοί δωράκι (και τι θα είναι αυτό). Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης:

«Στο εξής, μόνιμοι και στρατεύσιμοι θα έχουν τη δυνατότητα, αλλά και κίνητρα, να εμβολιάζονται μέσα στις μονάδες τους. Όποτε το θελήσουν οι πρώτοι και με τη στράτευσή τους οι δεύτεροι. Κι αυτό γιατί η ζωή στο στράτευμα είναι από τη φύση της ομαδική και συνεπώς ο συγχρωτισμός είναι αναπόφευκτος.»

Όχι τίποτε άλλο, είναι δύσκολο να πάρεις άδεια για να μαζέψεις ελιές ή κάτι τέτοιο:

Best of internet