Quantcast
THE STREAM

Giveaway prepaid κάρτες των 150 ευρώ στη Gen Z νεολαία από Κυριάκο Μητσοτάκη για να εμβολιαστούν

Έναν αρκετά εντερπρενερικό τρόπο εντόπισε το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη για να πείσει τους zoomers να εμβολιαστούν


THE NEWSROOM · 28 Ιουνίου 2021

Να δωροδοκήσει τη Generation Z φαίνεται ότι είναι ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη για το καλοκαίρι του 2021. Πέραν όλων των άλλων, στο έκτακτο διάγγελμα για τα εμβόλια που έκανε σήμερα Δευτέρα 28/6, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα κεράσει μια δωροκάρτα την (πολύ) νεολαία  για την υπομονή που έκανε όλους αυτούς τους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, η ηλικιακή κατηγορία που έκανε σεξ στις πυλωτές θα πάρει μια προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ με την πρώτη δόση του εμβολίου. Όπως όλα δείχνουν, η εν λόγω κάρτα θα καλύπτει εισιτήρια για ταξίδια με πλοίο και τρένο, έξοδα ενοικίασης οχήματος, έξοδα για ξενοδοχεία και κάμπινγκ, αλλά και την είσοδο σε χώρους πολιτισμού, σε σινεμά, σε θέατρα, σε μουσεία, σε αρχαιολογικούς χώρους, σχολές χορού και άλλα τέτοια. Όπως καταλαβαίνετε, θα μπορούν όντως να πληρώσουν το καράβι για την Ικαρία ή την Ανάφη, οπότε η παρέμβαση είναι στοχευμένη για να καλοπιάσει τους zoomers.

Όπως είπε ο Κ. Μητσοτάκης:

«Πρόκειται για μία οφειλή προς τη νεολαία, ένα ευχαριστώ για την υπομονή τους και την επιμονή τους, ένα δώρο ευγνωμοσύνης, ιδίως μπροστά στο καλοκαίρι που έρχεται.»

Ενώ σε μια πιο Σεφερλής στιγμή, συμπλήρωσε το εξής:

 «Καλώ τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν με ένα εμβόλιο. Η κάρτα θα ονομάζεται freedom pass.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτω των 34 είναι από τις ηλικιακές κατηγορίες που η κυβέρνηση δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Διότι η κάρτα ελευθερίας έχει αποκτήσει το δικό της promotional πρωθυπουργικό βιντεάκι:

Σε κάθε περίπτωση, η ιδέα της prepaid ως δωράκι έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στα ίντερνετς:

Best of internet