Quantcast
THE STREAM

Τρελό παρεάκι βάζει μπροστά μπουλντόζα σε πάρτι στο ΑΠΘ, ανεβαίνει πάνω, καταλήγει στο νοσοκομείο

Ένας 23χρονος τραυματίστηκε διότι η παρέα του μάλλον προσπαθούσε όντως να κατεδαφίσει τον χώρο


THE NEWSROOM · 14 Ιουνίου 2021

Το να χτυπήσεις επειδή μέθυσες, ομολογουμένως δεν είναι και πολύ πρωτότυπο. Το να τραυματιστείς μεθυσμένος σε πάρτι μέσω μίας μπουλντόζας εν μέσω Covid είναι αρκετά πιο ενδιαφέρον. Αυτό ακριβώς συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου σε ένα πάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ThessToday.gr.

Οι πρωταγωνιστές ήταν μία παρέα 10 νεαρών που διασκέδαζαν, αλλά και μία μικρή μπουλντόζα που ήταν παρκαρισμένη μπροστά από το τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών λόγω των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι νεαροί φέρονται να είχαν καταναλώσει μια γερή δόση αλκοόλ, ενώ η μπουλντόζα μάλλον ήταν sober. Όπως και να’ χει, σε μια στιγμή παραφροσύνης το παρεάκι αποφάσισε ότι ο απλός χορός δεν είναι αρκετός και ότι πρέπει να βάλει μπροστά το όχημα για να ανέβει το πάρτι.

Στη συνέχεια, το παρεάκι ανέβηκε πάνω στο όχημα, όμως πάνω στον ενθουσιασμό τους, ένα από την παρέα έπεσε από τη μπουλντόζα. Πάνω στην αναμπουμπούλα, το όχημα που οδηγούσαν οι φίλοι του τον χτύπησε και του προκάλεσε ένα τεράστιο κόψιμο από τον μηρό μέχρι την γάμπα του ποδιού. Κάπου εκεί ο πολύς ενθουσιασμός σταμάτησε και το παρεάκι άρχισε τα ουρλιαχτά βλέποντας τον φίλο τους να αιμορραγεί.

Ευτυχώς, πριν περάσει πολλή ώρα κατάφεραν να καλέσουν ασθενοφόρο και τελικά ο 23χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο από όχημα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Εμείς από τη μεριά μας υπενθυμίζουμε ότι η οδήγηση και το αλκοόλ δεν πάνε μαζί. Ειδικά, αν σκοπεύεις να μπλέξεις γλέντι με μπουλντόζες, κάντο sober.

Όχι τίποτε άλλο, το έχουμε δει να γίνεται:

 

Best of internet