Quantcast
THE STREAM

Ανοιχτά από σήμερα όλα τα εμβόλια για τους 35 ως 39 χρονών για να διαλέξετε πακέτο 5G

Το άνω σκέλος των 30ρηδων θα έχει την ευκαιρία να κάνει το εμβόλιο της επιλογής του


THE NEWSROOM · 26 Μαΐου 2021

Το θέμα είναι στη ζωή να υπάρχει ποικιλία, είτε μιλάμε για φαγητό, είτε μιλάμε για διακοπές, είτε μιλάμε για εμβόλια. Για τους νέους κατοίκους αυτής της χώρας, όλα αυτά ήταν μέχρι πρόσφατα αρκετά περιοριστικά από άποψη επιλογών, όμως σιγά σιγά η κατάσταση ανατρέπεται προς το καλύτερο σε κάθε μέτωπο.

Ως προς τα εμβόλια, μέχρι πρότινος η μόνη λύση εμβολιασμού ήταν το εμβόλιο της AstraZeneca. Ακόμα κι αυτό φαίνεται να αλλάζει: Από σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα που δίνει πρόσβαση σε όλα τα εμβόλια που είναι διαθέσιμα στη χώρα μας για την ηλικιακή ομάδα 35-39 ετών (δηλαδή Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson).

Ω ναι, έρχεται η ώρα μας:

Η επιλογή του εμβολίου θα γίνεται μαζί με το κλείσιμο του ραντεβού, δηλαδή είτε μέσα από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr είτε από φαρμακείο. Αντίστοιχο άνοιγμα έγινε την προηγούμενη Παρασκευή για την ηλιακή ομάδα 40-44 ετών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το άνοιγμα για όσους είναι από 30 έως 34 ετών και μέσα στον Ιούνιο έρχεται η σειρά των 20ρηδων, οι οποίοι όμως δε θα έχουν καν την ευκαιρία να κάνουν εμβόλιο AstraZeneca.

Ετοιμαστείτε για κύματα ενθουσιασμού:

 

Best of internet