Quantcast
THE STREAM

Μad Max Δωδεκάνησα: Αστυνομικός διαλύει με αγροτικό και βαριοπούλα το αμάξι του ανώτερού του

Ένα απίθανο σκηνικό χάους και καταστροφής μας χάρισε ένας εξαγριωμένος αστυνομικός στη Ρόδο


THE NEWSROOM · 25 Μαΐου 2021

Δεν συμβαίνει συχνά να βλέπουμε σε κοινή θέα τα beef μεταξύ των αστυνομικών της ΕΛΑΣ. Όχι ότι δε συμβαίνουν καθόλου, φυσικά:

Όποιο κι αν ήταν το beef με πρωταγωνιστή τον κ. Μπαλάσκα, αυτό που συνέβη στη Ρόδο είναι πολύ πιο εντυπωσιακό. Πιο συγκεκριμένα, στις 10.30 το πρωί της Κυριακής, ένας αστυνομικός διέλυσε το αυτοκίνητο του διευθυντή του και αστυνομικού διευθυντή του ΑΤ Ρόδου, Μιχάλη Καληωράκη, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην είσοδο της αστυνομικής διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

Αυτό που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν ο τρόπος που το έκανε: Στην αρχή του επιτέθηκε με μια βαριοπούλα. Όταν φάνηκε ότι οι (μεγάλες) ζημιές που προκλήθηκαν δεν ήταν αρκετές, ο αστυνομικός πήρε φόρα με το θηριώδες αγροτικό του αυτοκίνητο και εμβόλισε ξανά και ξανά τη Μερσεντές του διευθυντή του.

Επειδή όλο αυτό προφανώς δεν ήταν αρκετό, στη συνέχεια ο αστυνομικός ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του αφεντικού του. Εκεί απείλησε τον αστυνομικό διευθυντή, έσπασε  το τζάμι εισόδου του γραφείου του και με τη βαριοπούλα ανά χείρας, μπήκε στο γραφείο και συνέχισε το demolition party. Μάλιστα, κουβαλούσε μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο ήταν οπλισμένο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Στο τέλος, οι συνάδελφοί του κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών κρατάει εδώ και χρόνια και είχε φτάσει στο σημείο που ο Αστυνομικός Διευθυντής κίνησε διαδικασία ψυχιατρικής έρευνας σε βάρος του υφιστάμενού του. Εντέλει, ο αστυνομικός συνελήφθη και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι, για περιστατικό πρόκλησης φθορών που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην έδρα της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκάνησου στη Ρόδο, συνελήφθη αστυνομικός, που υπηρετεί στο νησί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και παράλληλα κινείται η διαδικασία για τη διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να τον κρατήσουν και να του δώσουν δική του μονάδα για την περίπτωση που η κλιματική αλλαγή και η συνεπακόλουθη καταστροφή απαιτήσει όντως τον Έλληνα Mad Max.

Best of internet