Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, πρώην ΟΥΚας κομοδίνο από ξύδια πήγε να αρπάξει το όπλο Τσολιά

Ο τσολιάς που δέχτηκε την απόπειρα ψειρίσματος εκτελούσε υπηρεσία στην Ηρώδου Αττικού


THE NEWSROOM · 25 Μαΐου 2021

Ένα σύντομο ταβερνόξυλο μεταξύ πρώην και νυν μελών των Ενόπλων Δυνάμεων είχαμε το Σάββατο το βράδυ κοντά στη Βουλή. Πιο συγκεκριμένα, ένας μεσήλικας πρώην ΟΥΚας προσπάθησε να αρπάξει το τουφέκι ενός τσολιά που έκανε τη σκοπιά του, με αποτέλεσμα να το γυρίσουν στην ελληνορωμαϊκή πάλη ή κάτι τέτοιο.

Από την πλευρά του, ο τσολιάς αποφάσισε να μην παραδώσει το όπλο του στον παλαίμαχο κομάντο, έβαλε τις φωνές και έπεσε στο πεζοδρόμιο. Τις φωνές έβαλε και ο υπεύθυνος αλλαγής που επίσης ανήκει στην Προεδρική Φρουρά, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν οι αστυνομικοί που ήταν στη φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου και άλλοι συνάδελφοί τους. Αυτοί συνέλαβαν τον πρώην ΟΥΚα και τον πήγαν στο τμήμα του Συντάγματος.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος κομάντο ήταν τύφλα στο μεθύσι: Σύμφωνα με το real.gr, μέχρι να συνέλθει από τα ξύδια είχε φτάσει το απόγευμα της Κυριακής. Ο ίδιος είπε ότι αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα και ότι πήγε να αρπάξει το όπλο του τσολιά για να τεστάρει τα αντανακλαστικά του. Σε κάθε περίπτωση, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να συνταχθεί η δικογραφία σε βάρος του.

Μα είναι πράγματα αυτά, στρατιώτης να ψειρίζει στρατιώτη;

 

Best of internet