Quantcast
THE STREAM

Τρικαλινό ζευγάρι παντρεύεται με άλογα, φουστανέλες και drone προς τιμήν του 1821

Ίσως το πιο 2021 ελληνικό event που έχουμε δει μέχρι στιγμής, αν θέλετε τη γνώμη μας


THE NEWSROOM · 17 Μαΐου 2021

Όλα τα αναγκαία χαρακτηριστικά για να είναι hip στην Ελλάδα του 2021 κατάφερε να συνδυάσει ένας γάμος στα Τρίκαλα. Ένα ντόπιο ζευγάρι αποφάσισε μέσω της παντρειάς του να δώσει ένα όσο γίνεται πιο αυθεντικό respect στην Επανάσταση του 1821, όμως κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να μην καταγράφει από την πιο προχώ τεχνολογία που παίζει.

Έτσι, ο γάμος  του Απόστολου Κωσταρέλλου και της συζύγου του Αριάννας, η οποία μάλιστα κατάγεται από τα Ουράλια Όρη της Ρωσίας, συνδύασε τα εξής πράγματα. Πρώτον, άλογα, καβάλα στα οποία ο γαμπρός και οι κουμπάροι του έφτασαν στην εκκλησία για το γάμο, αφού μάλιστα έκαναν τρεις ώρες ιππασία μέσα στο δάσος. Όχι ότι η νύφη έμεινε πίσω, καθώς έφτασε στην εκκλησία με κατάλληλα ρετρό άμαξα.

Δεύτερο, παραδοσιακές στολές, όπλα και αξεσουάρ που φορέθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Κάποια μάλιστα είναι και 100% vintage, καθώς προέρχονται από την εποχή της επανάστασης του 1821. Τρίτον, κάμερες από το έδαφος κι από drones, οι οποίες κατέγραψαν την πομπή με όλη τη μεγαλοπρέπεια που της αξίζει. Να πούμε εδώ ότι στην ίδια την τελετή είχαμε ελάχιστους καλεσμένους λόγω μέτρων Covid19, γιατί στο κάτω κάτω, 2021 έχουμε.

Δείτε το βίντεο:

Best of internet