Quantcast
THE STREAM

Ακτινίδια για ένα θρεπτικό πρωινό στον Κορυδαλλό ζήτησε ο αυτοκράτορας Μένιος Φουρθιώτης

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν σκοπεύει να σταματήσει τη διατροφή που έκανε απλά και μόνο επειδή μπήκε φυλακή


THE NEWSROOM · 10 Μαΐου 2021

Σε άψογη κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται η όρεξη του Μένιου Φουρθιώτη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ακόμη κι αν ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε ξαφνικά προφυλακισμένος για σωρεία κατηγοριών, συνεχίζει να τρώει κανονικότατα και στον Κορυδαλλό, προσέχοντας μάλιστα και τη διατροφή του.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι λίγο δύσκολο με την κανονική διατροφή της φυλακής, η οποία προορίζεται για τους πληβείους. Έτσι, ο κ. Φουρθιώτης απαίτησε τα αυτονόητα, δηλαδή να του πάνε στο κελί του γάλα αμυγδάλου, ακτινίδια, βρώμη, ειδικό μέλι του βουνού, κρουασάν βουτύρου και τοστ μόνο με τυρί. Αυτό που λείπει από τη λίστα, όπως βλέπουμε, είναι το αβοκάντο, το οποίο πιστεύουμε ότι συνέβη από αφηρημάδα κι όχι επειδή ο 36χρονος Μένιος δεν αισθάνεται αρκετά μιλένιαλ (ή μενλένιαλ, αν το θέλετε).

Όπως λένε άνθρωποι με γνώση της κατάστασης, σύμφωνα με το Newsit:

«Έχει ξεφύγει, ζητάει απίθανα πράγματα, συμπεριφέρεται λες και είναι βασιλιάς. Νομίζει ότι τον υπηρετούν οι σωφρονιστικοί.»

Εκτός από το να προσέχει τη σιλουέτα του, ο κ. Φουρθιώτης ζήτησε επίσης να εργαστεί. Πιο συγκεκριμένα, να γίνει γραφέας στη ΣΤ’ πτέρυγα, όπου θα γράφει τις παραγγελίες των κρατουμένων για διάφορα προϊόντα που θέλουν καθώς και τις αιτήσεις που κάνουν προς τη φυλακή ή άλλους φορείς. Αντιλαμβάνεστε ότι όταν κάποιος ξέρει τι θέλει να γίνει στη ζωή του, το δηλώνει.

Από την άλλη, η εν λόγω θέση δεν είναι ανοιχτή. Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται ότι έχει αρχίσει τα γκάζια στους υπεύθυνους της φυλακής, ώστε να του κάνουν τη χάρη. Πιο συγκεκριμένα, τους τονίζει ότι «θα πάρω τηλέφωνο τους υπουργούς και θα σας κανονίσουμε». Βέβαια, οι διαρροές από τη μεριά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και των δικαστικών κινούνται σε άλλη κατεύθυνση:

«Όπως όλοι οι κρατούμενοι, έτσι και ο κ. Φουρθιώτης, έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Η μεταχείρισή του θα είναι ίδια, όπως και όλων των υπολοίπων κρατουμένων και δεν μπορεί να γίνονται εξαιρέσεις.»

Από την άλλη, μέχρι πρόσφατα ο κ. Φουρθιώτης είχε αστυνομική φρουρά στο σπίτι του, οπότε εμείς θα παίξουμε ένα 20ευρω στο ενδεχόμενο ότι από αύριο θα τρώει τοστ με αβοκάντο.

 

 

Best of internet