Quantcast
THE STREAM

Με σύλληψη του ναζί ευρωβουλευτή ολοκληρώθηκε το κυνήγι του Λαγού

Οι Βελγικές αρχές συνέλαβαν τον Γιάννη Λαγό στο σπίτι του στις Βρυξέλλες


THE NEWSROOM · 27 Απριλίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία φαίνεται ότι ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το κυνήγι του Λαγού για το οποίο γράφαμε με νωρίτερα. Λίγο μετά την άρση της ασυλίας του, έγινε έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης για τον ναζί ευρωβουλευτή, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και οπλοκατοχή και σε καταδίκη εννέα μηνών με αναστολή για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο Συνεργείο το 2013.

Όπως φαίνεται, στις Βρυξέλλες όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Πριν λίγες, οι αρχές του Βελγίου συνέλαβαν τον ναζί ευρωβουλευτή στο σπίτι του στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η διαδικασία προσαγωγής πρέπει να ήταν αρκετά soft, διότι ο Λαγός φαίνεται ότι μπορεί να τουιτάρει από το πίσω κάθισμα ενός περιπολικού της Βελγικής αστυνομίας (παρατηρήστε ότι ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες ο καταδικασμένος φασίστας ξέρει να χρησιμοποιεί τα trends του Twitter):

Υποθέτουμε ότι μπορούμε από τώρα να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για την μεταφορά του στην Ελλάδα. Άλλες χρονιές έχουμε το Άγιο Φως, φέτος έχουμε τον Γιάννη Λαγό, κάτι είναι κι αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Πατούλης μπορεί να τον εντάξει στην διακόσμηση του 2022:

 

 

Best of internet