Quantcast
THE STREAM

Αμερικανίδα μύστρια διδάσκει το απόλυτο κόλπο για ρίχνεις άκυρο σε άκυρες κλήσεις

Σας έλειπε πάντα μια έμπιστη μέθοδος για να χιώνετε τις κλήσεις που θέλετε να αποφύγετε; Μόλις βρέθηκε


THE NEWSROOM · 20 Απριλίου 2021

Ποιος παίρνει πια τηλέφωνο εν έτει 2021;  Στις μέρες μας, το χτύπημα του τηλεφώνου αμέσως μας κάνει να αισθανόμαστε ότι κάτι τρομερό έχει συμβεί. Αφού καταφέρουμε και ξεπεράσουμε το σοκ του χτυπήματος, το σηκώνουμε μετά κόπων και βασάνων. Συνήθως είναι η Cosmote με τη νέα της προσφορά ή κάτι τέτοιο, αλλά ξέρετε πως πάνε αυτά.

Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα όταν δεν πρόκειται για άγνωστο νούμερο, αλλά για κάποιον που ξέρουμε και δε θέλουμε να σηκώσουμε, εκείνη τη στιγμή ή γενικά. Ευτυχώς για εμάς κι εσάς, η Αμερικανίδα περσόνα των social media που λέγεται Woah Vicky μας αποκάλυψε το μυστικό για να αποφεύγουμε όλα αυτά τα τηλέφωνα. Μάλιστα, το έκανε από σπόντα.

Την ώρα που η Vicky μιλούσε στο YouTube podcast Unfiltered with Zane and Heath, δέχτηκε κλήση στο κινητό της. H Vicky το σηκώνει, απαντάει «έλα, τι λέει», αλλά αμέσως μετά πατάει ένα κουμπί και η κλήση διακόπτεται. Στη συνέχεια, δείχνει ότι το κουμπί που πάτησε ήταν αυτό της λειτουργίας πτήσης. Όπως είπε:

«Το κάνω αυτό όταν θέλω να κλείσω το τηλέφωνο.»

Το concept εδώ είναι ότι αν ενεργοποιηθεί η λειτουργία πτήσης, αυτός που καλεί βλέπει ότι «η κλήση απέτυχε» κι όχι ότι «η κλήση έληξε». Έτσι, αυτός που θέλουμε να αποφύγουμε θα νομίζει ότι η κλήση κόπηκε επειδή δεν έχει σήμα ή επειδή δεν τέλειωσε, κι όχι γιατί του έκλεισαν το τηλέφωνο.

Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει σκεπτικό:

Λειτουργία πτήσης και ακυρώνουμε κλήσεις.

Best of internet