Quantcast
THE STREAM

Η Βίκυ Καγιά φεύγει με ένα ΤΣΟΥΒ από το GNTM στην πιο ΣΥΓΚΛΟ εξέλιξη του 2021

Η γνωστή παρουσιάστρια θα εγκαταλείψει το κομβικό της πόστο στο GNTM το οποίο ετοιμάζεται να ξεκινήσει την 4η σεζόν του


THE NEWSROOM · 16 Απριλίου 2021

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα, ούτε καν οι θρυλικές ευχαριστίες του Νίκου Νικολόπουλου προς όσους του έστειλαν ευχές για τη γιορτή του. Έτσι, ήρθε η ώρα που η Βίκυ Καγιά θα αποχωρήσει από το GNTM που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε, αν κρίνουμε από χτεσινή ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Πιο συγκεκριμένα, το Star δημοσίευσε το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε η Βίκυ Καγιά. Καλά καταλάβατε: Η Βίκυ Καγιά δεν αποχωρεί από το κανάλι, απλά θα φύγει από το GNTM. Αντί για το σόου μόδας, η παρουσιάστρια όμως θα αναλάβει το σόου «Dancing with the Stars». Σε περίπτωση που ανησυχήσατε για το GNTM, δεν υπάρχει κανένας λόγος, διότι το GNTM αναμένεται να επιστρέψει κανονικά με την 4η σεζόν του, της οποία το πρώτο trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει (και έχουν ανοίξει και οι δηλώσεις συμμετοχής, σε περίπτωση που σας αφορά κάτι τέτοιο).

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Star:

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.»

Οπότε μην αγχώνεστε, θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την παρουσία της από άλλα πόστα της τηλεόρασης:

Best of internet