Quantcast
THE STREAM

Νίκο Βέρτη διάλεξε για την μεγάλη πρεμιέρα στις συναυλίες ξένων καλλιτεχνών το Ισραήλ

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα είναι ο πρώτος ξένος καλλιτέχνης που θα περάσει τα σύνορα του Ισραήλ για live


THE NEWSROOM · 12 Απριλίου 2021

Μία δεύτερη σπουδαία πρωτιά φαίνεται ότι διεκδικεί ο γνωστός Έλληνα τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης. H πρώτη πρωτιά και συγχωρείστε μας για τον πλεονασμό, προέκυψε μέσω του ονόματός του, το οποίο αποτελεί σημαντικό κομμάτι του καλύτερου άρθρου της νεότερης Ελληνικής ιστορίας:

Ελπίζοντας ότι το πανέμορφο πουλί του Βέρτη είναι καλά στην υγεία του, επανερχόμαστε στα πιο πρόσφατα κατορθώματα του κ. Βέρτη. Ίσως να μην το γνωρίζατε, αλλά ο τραγουδιστής έχει γίνει μεγάλη φίρμα στο Ισραήλ τα τελευταία χρόνια. Για την ακρίβεια, έχει γίνει τόσο φίρμα, που θα είναι και ο πρώτος ξένος καλλιτέχνης που θα δώσει συναυλία στην μεσογειακή χώρα από τότε που ο κορωνοϊός εξαφάνισε αυτού του είδους τις διεθνείς πολιτισμικές ανταλλαγές.

Το εν λόγω κονσέρτο θα γίνει τον Μάιο στο Menora Mivtachim Arena, το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας, Τελ Αβίβ. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Jerusalem Post :

Στο Ισραήλ θα βρεθεί τον Μάϊο ο διάσημος τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, κάνοντας “ποδαρικό” στην επανέναρξη των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στη χώρα.

«Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου στο Menora Mivtachim Arena στην πρώτη διεθνή συναυλία από τότε που ο κορονοϊός σταμάτησε τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δελτίο τύπου της ομάδας του”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Βέρτης είναι γνωστός ως πρεσβευτής της ελληνικής μουσικής στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο, έχοντας κάνει παραστάσεις στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Ο Βέρτης αναμένεται επίσης να συνοδεύεται από τους Ισραηλινούς τραγουδιστές Sarit Hadad και Eyal Golan στο Bloomfield Stadium του Τελ Αβίβ, όπου έχει στο παρελθόν εμφανιστεί με την τραγουδίστρια Shlomi Shabbat, Idan Raichel και Itai Levy.»

Το Ισραήλ έγινε γνωστό τους τελευταίους μήνες για την μεγάλη επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματός του, το οποίο όμως δεν περιλάμβανε παρά λίγους από τους Παλαιστίνιους που ζουν στα κατεχόμενα. Μερικές καταστάσεις δεν τις συγκινεί ούτε η τεράστια παγκόσμια προσπάθεια που έγινε για την καταπολέμηση της ασθένειας.

 

 

Best of internet