Quantcast
THE STREAM

Για απαλλοτρίωση 61 οικόσιτων περιστεριών μπουζουριάστηκε Κοζανίτης λήσταρχος

Η μεγαλύτερη μετακίνηση κλεμμένων πτηνών στην ιστορία της Κοζάνης


THE NEWSROOM · 12 Απριλίου 2021

Για μια σπάνια κλοπή φτερωτών αντικειμένων συνελήφθη ένας 48χρονος άντρας την Παρασκευή στην Κοζάνη. Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης τον μπουζούριασαν  για δύο διαφορετικές κλοπές, όμως η μία ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη.

Η πρώτη απαλλοτρίωση ξένων αγαθών ήταν η αφαίρεση 10 τσουβαλιών με άμμο από μάντρα οικοδομικών υλικών ιδιοκτησίας 39χρονου. Η εισβολή στη μάντρα, η οποία βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή, έγινε στις 04-04-2021.

Η μεγάλη μπάζα όμως έγινε στις 08 προς 09-04-2021, όταν ο 48χρονος μπήκε στον ιδιωτικό χώρο ενός 49χρονου και έκλεψε 61 οικόσιτα περιστέρια συνολικής αξίας 600 ευρώ. Μετά από έρευνα των αρχών στο σπίτι του, ένα μέρος από το κλοπιμαία εντοπίστηκε και επιστράφηκε στους ιδιοκτήτες τους. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε αν αυτό ισχύει για κάποια ή για όλα τα περιστέρια, όπως επίσης και το αν είναι καλά στην υγεία τους. Η δε σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ας πει κάποιος αυτού του ανθρώπου ότι αν θέλει περιστέρια μπορεί να βρει όσα θέλει στην Αθήνα, δε χρειάζεται να παίρνει αυτά των άλλων ανθρώπων.

(πηγή)

 

Best of internet