Quantcast
THE STREAM

Ανάκτορο 10 ολόκληρων τετραγωνικών για μόλις 120 ευρώ νοικιάζεται στη Θεσσαλονίκη

Στην εξωτική γειτονιά του Ευόσμου σας περιμένει μια ειδυλλιακή και πλήρως εξοπλισμένη κατοικία


THE NEWSROOM · 31 Μαρτίου 2021

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε σαν μικρά παιδιά για το στεγαστικό πρόβλημα αυτής της χώρας και να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Όπως καταλαβαίνετε, πολύ κράτησε η μίρλα για τα ψηλά νοίκια, το AIRBNB και την κακή ποιότητα των διαθέσιμων σπιτιών. Το κτηριακό απόθεμα αποδεικνύει πόσο υπερβολικά είναι όλα αυτά.

Το καλύτερο παράδειγμα επί του θέματος έρχεται από την πάντα όμορφη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια μαγευτική γκαρσονιέρα 10 ολόκληρων τετραγωνικών μέτρων, η οποία δίνεται στην φιλική τιμή των 150 ευρώ τον μήνα.

Μερικά από τα πιο hot στοιχεία της περιγραφής είναι τα εξής:

Μεσιτική αμοιβή 150 ευρώ. ειναι ένα μικρό στουντιο 10 τμ. μονο για ένα .υπνο. 200 ΕΥΡΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ – ΡΕΥΜΑ – ΝΕΡΟ – ΚΟΙΝΟΧΡΙΣΤΑ. Ενοικιάζεται μερικώς ανακαινισμένο Studio 10τ.μ. σε 1ο υπερυψωμένο όροφο με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1980, βαμμένο και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, ενεργειακή κλάση B+, δάπεδα από πλακάκι.

Είναι ιδανικό για εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα. Τιμή 120€

Σε περίπτωση που η περιγραφή δε σας έχει πείσει, οι φωτογραφίες θα σας σαγηνεύσουν:

Την παράσταση κλέβουν οι μικρές αλλά χαριτωμένες λεπτομέρειες, όπως ο πίνακας που βλέπετε παρακάτω:

Ο πλούσιος αποθηκευτικός χώρος και η πρόβλεψη για τις κρύες μέρες του χειμώνα:

Αλλά και η άψογα συντηρημένη πόρτα:

Όπως μπορείτε να δείτε από την ανάρτηση του μεσιτικού γραφείου, η ευκαιρία δείχνει να είναι 100% αληθινή. Θα στεναχωριόμασταν άλλωστε αν μια τέτοια ευκαιριάρα ήταν μούφα.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά σε κάτι τέτοια ελπίζουμε για να πάει η Ελλάδα μας μπροστά.

Best of internet