Quantcast
THE STREAM

Με τσάντα – αποδομημένη φουστανέλα επισκέφθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου τη Μάνη

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» τίμησε τη συμβολή των Μανιατών με παραδοσιακό outfit


THE NEWSROOM · 18 Μαρτίου 2021

vΗ Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, όπως λέει και το τραγούδι. Ακόμη κι αν πεθάνουμε όλοι από Covid-19, θα γιορτάσουμε με επιτυχία τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Κι επειδή για καθαρά τυπικούς λόγους αυτό είναι ελαφρώς δυσκολάκι, θα το κάνει για λογαριασμό μας η καθ’ ύλην αρμόδια, δηλαδή η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Θα θυμάστε επίσης ότι η 25η Μαρτίου απέχει μόλις μία βδομάδα, οπότε καλό είναι να αρχίζουν τα γκράντε σκηνικά. Έτσι, η Γιάννα του Γένους πήγε μια βόλτα ως την Αρεόπολη της Λακωνίας με σκοπό να τιμήσει την προσφορά των Μανιατών στον επαναστατικό αγώνα. Για να είναι μάλιστα ακόμη πιο σαφές το statement, φόρεσε και μια παραδοσιακή φορεσιά:

Το πιο ενδιαφέρον, κατά τη γνώμη μας, είναι η τσάντα – φουστανέλα:

Όπως είπε η ίδια:

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Δασκαλάκη είναι αρκετά boomer ώστε να βάζει υπογραφή στα tweets της:

Αυτό όμως δεν εμπόδισε το κοινό από το να την κάνει meme:

Μιχάλης Στρογγυλός

Να πούμε εδώ ότι την ίδια επίσκεψη έκανε και η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όμως εμείς θα θέλαμε να σταθούμε λίγο παραπάνω στην τσάντα – φουστανέλα. Όπως είπε γι’ αυτή η δημιουργός της, Ελβίρα Παναγιωτοπούλου:

«Αποκωδικοποιώ την παραδοσιακή ελληνική φορεσιά και σχεδιάζω αυτό το πουγκί χρησιμοποιώντας ένα κόκκινο ανάποδο φέσι σαν βάση του και το στολίζω με δερμάτινη φουστανέλα και φούντες από τσαρούχι.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω τσάντα έχει ήδη εξαντληθεί, παρότι κοστίζει 380 ευρώ. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το outfit της Γιάννας Αγγελοπούλου βοήθησε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Με δυο λόγια, μιλάμε για αφιλοκερδές πατριωτικό influencing.

Best of internet