Quantcast
THE STREAM

Η ζωή του Snik θα γίνει επιτέλους ταινία με πρωταγωνιστή τον Snik, ανακοίνωσε ο Snik

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί το συγκλονιστικό δράμα που είναι ο βίος και η πολιτεία του Έλληνα trapper


THE NEWSROOM · 17 Μαρτίου 2021

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο μεγαλύτερος star της χώρας που τραγούδησε ποτέ κομμάτι με τίτλο «Κουνήσου δίπλα μου» (ναι, ένας είναι, αλλά δεν καταλαβαίνουμε τι σημασία έχει αυτό) θα αποκτήσει μία ταινία για πάρτη του. Αυτός είναι φυσικά ο μέγας Snik, ο οποίος ετοιμάζεται από τώρα να λατρευτεί (και) στη μεγάλη οθόνη.

Κι επειδή μόνο ένας Snik θα μπορούσε να αποδώσει με την αναγκαία λεπτότητα την Snik-εια πραγματικότητα, πρωταγωνιστής στην ταινία για τον Snik θα είναι ο ίδιος o Snik. Για την ακρίβεια, θα παίζει μαζί με την σύντροφό του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα παίζει τον εαυτό της, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως αποτυπώνει ο κινηματογραφικός φακός τη σχέση και τη συγκατοίκηση των δύο αυτών λαμπρών παιδιών.

Όπως είπε άλλωστε ο Snik, «Σας το είπα ότι η ζωή μου είναι ταινία»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SNIK (@snikthehustla)


Σχετικά με το  «Snik The Movie» γνωρίζουμε ακόμη τα εξής: Η ταινία θα είναι παραγωγή της Showtime Productions και λογικά θα προβληθεί τον χειμώνα του 2022. Το διάστημα που θα καλύπτει θα είναι τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του και θα γυριστεί κυρίως στην Αθήνα, αλλά έχοντας και κάποια γυρίσματα στο Λονδίνο. Επίσης, θα σταθεί πάνω στο πως έγινε ράπερ από κομμωτής.

Μη δίνετε σημασία σε αυτούς που πιστεύουν ότι καλό θα ήταν να επιστρέψει στην κομμωτική, είναι haters.

 

Best of internet