Quantcast
THE STREAM

Μαθητής έφαγε αποβολή γιατί ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, καταγγέλει στέλεχος του ΚΙΝΑΛ

Με διώξεις σε βάρος της Ένωσης Κέντρου εεεε εννοούμε του ΠΑΣΟΚ έχουμε να κάνουμε στας Σέρρας;


THE NEWSROOM · 12 Μαρτίου 2021

Από τας Σέρρας έρχεται η τελευταία ισχυρή ένδειξη ότι η χώρα μας ζει την επανάληψη της ταραγμένης δεκαετίας του ’60. Η προτελευταία ήταν ασφαλώς ότι έχει 55 χρόνια μετά τα Ιουλιανά, έχει επανέλθει στη μόδα το σύνθημα «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ»:


Εκτός από συνθήματα, αναβιώνουν και οι διώξεις των κεντρώων. Σύμφωνα με στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Σερρών, καθηγήτρια έριξε αποβολή σε μαθητή της Β’ γυμνασίου επειδή ο λαμπρός νεολαίος ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, το FB post του Πασχάλη Τόσιου, (δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ) αναφέρει ότι ο μαθητής ζωγράφισε το πασίγνωστο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια των καλλιτεχνικών στο γυμνάσιο του χωριού Σκοτούσσα Σερρών. Η καταγγελία αναφέρει επίσης ότι η καθηγήτρια ρώτησε τον μαθητή γιατί ζωγράφισε τον ήλιο πράσινο και ο μαθητής φέρεται να απάντησε πως είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Τότε, εισέπραξε αποβολή.

Αυτή είναι η δημοσίευση του κ. Τόσιου:

«Μαθητής της β’ γυμνασίου στο μάθημα των καλλιτεχνικών σε εργασία ζωγράφισε τον ήλιο πράσινο. Σε ερώτηση της καθηγήτριας του γιατί χρωμάτισε τον ήλιο πράσινο, της απάντησε πως είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Αυτή η απάντηση έγινε αφορμή να αποβληθεί από την καθηγήτρια του. Η συμπεριφορά της καθηγήτριας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Το περιστατικό συνέβη στο γυμνάσιο της Σκοτούσσας.

Υ.Γ Φαίνεται πως ήλιος του ΠΑΣΟΚ ακόμη κάποιους τους τρομάζει.»


Αξίζει να σημειωθεί ότι η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί κι από άλλο μέσο. Πιο συγκεκριμένα, το iefimerida μίλησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι από τη μεριά τους επιβεβαίωσαν ότι ο εν λόγω μαθητής αποβλήθηκε και ότι όντως σχεδίασε το σκίτσο. Από την άλλη μπάντα, το Έθνος αναφέρει ότι ο διευθυντής του σχολείου φέρεται να δήλωσε σε γονείς που ρώτησαν τι συνέβη, ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος της αποβολής. 

Όπως είπε ο διευθυντής του γυμνασίου, Βασίλης Εμμανουηλίδης:

«Ως όφειλε η καθηγήτρια πήρε την ζωγραφιά του μαθητή γιατί δεν επιτρέπεται να ζωγραφίζουν μέσα στην αίθουσα σύμβολα πολιτικών κομμάτων. Δεν τον απέβαλε ενώ ο μαθητής συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις της. Τα περιστατικά έγιναν σε δύο διαφορετικά τμήματα. Πως συνενώθηκαν, δεν ξέρω τι να πω.

Είναι fake news καθαρό. Η καθηγήτρια θα ακολουθήσει τη νομική οδό. Δικαίωμα της είναι φυσικά. Έχει και την έγκριση του προϊσταμένου.»

 

Αν θέλετε τη γνώμη μας,  αυτό το πιστεύουμε:

«Φαίνεται πως ήλιος του ΠΑΣΟΚ ακόμη κάποιους τους τρομάζει.»

Best of internet