Quantcast
THE STREAM

Οι εταιρείες NAK και Grigy το λήγουν από χορηγοί της Τατιάνας, γιατί η φάση είναι gringy

Οι χειρισμοί της Τατιάνας Στεφανίδου στο θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη δείχνουν να μην έχουν ενθουσιάσει τους χορηγούς της εκπομπής


THE NEWSROOM · 3 Μαρτίου 2021

Δύσκολη φαίνεται ότι είναι η ζωή της παρουσιάστριας αυτή την περίοδο, ειδικά αν αποφασίζει να μας δείξει το λογοτεχνικό της ταλέντο μιλώντας για ένα πρόσωπο που έχει προφυλακιστεί αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες. Η παρουσιάστρια είναι η Τατιάνα Στεφανίδου ενώ ο κατηγορούμενος είναι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Το δε ιδιαίτερα λυρικό απόσπασμα στο οποίο αναφερόμαστε είναι το παρακάτω:

«Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης.»

Μία άλλη χαρακτηριστική ατάκα της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία μάλιστα ειπώθηκε γελώντας, ήταν η εξής:

«Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για τον Λιγνάδη. Η προφυλάκιση ή ότι τον γνώρισε ο Μπιμπίλας στα Στρουμφάκια.»

Για κάποιο περίεργο λόγο, όλα αυτά δεν άρεσαν στους τηλεθεατές haters της μεγάλης κυρίας της μεσημεριανής ζώνης, οι οποίοι άρχισαν αμέσως τη μίρλα στα social media. Μία κυρία μάλιστα προέβη σε ένα χτύπημα κάτω από την (μεσημεριανή) ζώνη, απευθυνόμενη απευθείας σε έναν από τους χορηγούς της εκπομπής, την NAK Shoes.

Όπως έγραψε:

«Έχετε λάβει υπόψη σας ότι η εκπομπή ΤLive στην οποία είστε χορηγός κρατάει αμφιλεγόμενη στάση στο ελληνικό #metoogr υποστηρίζοντας προκλητικά έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων; Σκεφτείτε λίγο σε ποιους επιλέγετε να διαφημιστείτε! Έτσι όπως σας μάθαμε, έτσι και θα σας ξεγράψουμε!»

Και η NAK της απάντησε, με έναν τρόπο που η κ. Στεφανίδου μάλλον δεν εκτίμησε. Βέβαια αν κρίνουμε από τα σχόλια, το εκτίμησαν άλλοι:

«Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής “ΤLive” με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σ#$0ουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή.»

Τελικά, η ΝΑΚ δεν ήταν μόνη σε αυτή της την επιλογή. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η εταιρεία καλλυντικών Grigi, η οποία δήλωσε δημόσια ότι αποχωρεί από την εκπομπή «Tlive» για τους ίδιους ακριβώς λόγους:

Ακόμα κι αν αυτή η τάση συνεχιστεί από περισσότερους χορηγούς, εμείς εκτιμούμε ότι η Τατιάνα θα καταφέρει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες:

 

Best of internet