Quantcast
THE STREAM

Ψυχάρα χαρίζει στον καλό της άλμπουμ με όσες έχει κάνει like στο Instagram για τις 14/2

Τα θεμέλια για μία απόλυτα wholesome σχέση έθεσε μία χρήστρια του Instagram για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου


THE NEWSROOM · 15 Φεβρουαρίου 2021

Μία στιγμή πιο γλυκιά από κι από δάγκωμα μαύρου μάμπα μοιράστηκε ένα ζευγάρι με την ανθρωπότητα. Μία χρήστρια του TikTok ονόματι Gloria αποφάσισε να μας δείξει τι δώρο πήρε στον καλό της (στον σύζυγό της, για την ακρίβεια) για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Μια χειροποίητη συλλογή με όλα τα κορίτσια στα οποία ο καλός της είχε κάνει like στο Instagram.

Να πούμε εδώ ότι η Gloria αυτοσυστήνεται ως «βασίλισσα της μικροπρέπειας» και κατά τη γνώμη μας αξίζει τον τίτλο, διότι μόνο μία πρωταθλήτρια του είδους θα καθόταν να βρει και να τυπώσει όλες αυτές τις φωτογραφίες. Όπως είπε:

«Δεδομένου ότι όλοι μοιράζονται αυτό που πήραν στο άλλο τους μισό για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σκέφτηκα να μοιραστώ το δικό μου.

Πήρα στον σύζυγό μου αυτό το χαριτωμένο μικρό κουτί και το γέμισα με φωτογραφίες όλων των κοριτσιών που έκανε like στο Instagram. Ελπίζω να του αρέσει!»

Η γλυκύτατη χρήστρια έδειξε στους followers τόσο την κατασκευή του δώρου:

@gr93laWhat did you gets get your man for Valentine’s Day ?😁 #fyp #valentinesday #messytiktok #couplegoals #crazy #fypシ♬ Bust Your Windows – Glee Cast

Όσο και την αντίδραση του καλού της όταν το έλαβε:

@gr93laI have a sense of humor with my man! I don’t know about y’all but I thought this was the perfect gift 🤣 He loved it 😘 #gorgeousgirls #fyp #joke♬ original sound – Gloria


Aς πούμε ότι δε φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, αν και μπορεί να το εκτιμήσει στην επόμενη επέτειο τους,  όπου η καλή του αναμφίβολα θα ξεπεράσει τον εαυτό της.

Best of internet