Quantcast
THE STREAM

Beef Δημουλίδου με Βαρθακούρη: «Δε είσαι τζέντλεμαν με τη σύζυγό σου σαν τον Ευτύχη Μπλέτσα»

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ απάντησε στα πυρά της γνωστής συγγραφέας, αλλά η σύγκρουση δεν τελείωσε


THE NEWSROOM · 15 Φεβρουαρίου 2021

Όλες και όλοι ξέρουμε πως πάνε τα πράγματα τώρα τελευταία: Ο χειμώνας είναι βαρύς (εδώ και δύο μέρες τουλάχιστον), η καραντίνα δε δείχνει να τελειώνει, γενικώς τα πράγματα φαίνονται μίζερα. Μια τέτοια κατάσταση προκαλεί εντάσεις και διαμάχες, με κάποιους από τους καβγάδες δυστυχώς να γίνονται δημόσια. Έτσι είμαστε εμείς οι Μεσογειακοί, έχουμε ταπεραμέντο.

Καμιά φορά παρασύρονται ακόμη και οι καλύτερες και οι καλύτεροι ανάμεσα μας, δηλαδή οι Έλληνες σελέμπριτι. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα δεν είναι απλοί σελέμπριτι, αλλά οι καλλιτέχνες του είδους τους. Τραγουδιστές και συγγραφείς, όπως ο Χάρης Βαρθακούρης και η Χρυσηίδα Δημουλίδου. Τι έγινε όμως μεταξύ τους;

Το στόρι έχει ως εξής: Η κ. Δημουλίδου αποφάσισε να τοποθετηθεί σχετικά με την εκπομπή που παρουσιάζει ο κ. Βαρθακούρης στον ΣΚΑΙ με τη σύζυγό του, Αντελίνα. Όπως είπε η γνωστή συγγραφέας, ο τρόπος που της μιλάει δεν είναι καθόλου όμορφος, διότι συνεχώς την προσβάλλει.

Όπως έγραψε στο Facebook:

«Ο κύριος Βαρθακούρης ξεχνά ότι βρίσκεται ως παρουσιαστής σε τηλεοπτική εκπομπή και όχι σπίτι του και προσβάλλει συνεχώς την παρουσιάστρια και σύζυγό του γλυκύτατη Αντελίνα που προσπαθεί να σώσει ότι δεν σώζεται…και αυτό δεν τον τιμά ούτε αρέσει σε μας τις γυναίκες…ας προσέξει λίγο τους τρόπους του….»


Ο παρουσιαστής δε χάρηκε καθόλου με την κριτική που του έκαναν, οπότε απάντησε με το δικό του Facebook post. Εκεί ισχυρίζεται ότι η συγγραφέας στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τους τρόπους του, διότι αν όντως νοιαζόταν, θα του τα είχε πει πριβέ.

Αυτή είναι η αιτία του εκνευρισμού του, σύμφωνα με τον ίδιο:

“Αν κόπτεσαι, ξαφνικά, να δω τα -σύμφωνα με σένα- λάθη μου, να διορθωθώ και να βελτιωθώ, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα.
Εκεί, ενδεχομενως, θα σε ευχαριστούσα. Θα σκεφτόμουν «κοίτα να δεις, η Δημουλίδου είναι κυρία!»”


Το battle κορυφώθηκε περίπου μία ώρα μετά το post του κ. Βαρθακούρη. Η κ. Δημουλίδου απάντησε με μία φωτογραφία του Ευτύχη Μπλέτσα και της συζύγου του, το οποίο συνόδευσε με ένα σχόλιο για το πόσο ωραίο ζευγάρι είναι. Το πιο σημαντικό στο σχόλιό της όμως, ήταν η μπηχτή για το πόσο όμορφα φέρεται στη γυναίκα του ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Όπως είπε:

«Από τα ωραιότερα ζευγάρια που έχω δει στην τηλεόραση. Τους αγαπώ και τους δύο αλλά στον Ευτύχη έχω μεγάλη αδυναμία(sorry Ηλέκτρα μου). Ακούραστος, ευγενής, χαμογελαστός, πάντα φέρεται στην γυναίκα του σαν να είναι βασίλισσα.»

Θα έλεγε κανείς ότι ο κ. Βαρθακούρης έχει μπλέτσει άσχημα.

Best of internet