Quantcast
THE STREAM

Σκεπή σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης κάρφωσε πιθανώς αντίχριστος αέρας

Ο Ιερός Ναός Παναγούδας – Γοργοϋπήκοος είχε πολύ διαφορετική όψη για λίγες ώρες


THE NEWSROOM · 12 Φεβρουαρίου 2021

Ένα περιστατικό πολύ περίεργο από (παρα)φυσικής άποψης συνέβη στη Θεσσαλονίκη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Αυτές τις μέρες, η Ελλάδα δέχεται επίσκεψη από ένα κύμα κακοκαιρίας που έχει πάρει το (αρχαιοελληνικής προέλευσης) όνομα Μήδεια.

Οι ισχυροί άνεμοι που το φαινόμενο αυτό έχει προκαλέσει έχουν γίνει ήδη αισθητοί. Ένας τέτοιος άνεμος όμως το πήγε ένα βήμα παραπέρα, στέλνοντας μία σκεπή να καρφωθεί πάνω σε μία εκκλησία της πόλης του Βορρά. Έτσι, o Ιερός Ναός Παναγούδας – Γοργοϋπήκοος βρέθηκε με μία πολύ περίεργη προσθήκη στη δομή της.

Δείτε το βίντεο:


Τελικά, το περίεργο αυτό throwing knife απομακρύνθηκε από την Πυροσβεστική, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κανενός είδους τραυματισμός. Εμείς από τη μεριά μας θα ήμασταν πολύ επιφυλακτικοί να παραγράφουμε την οποιαδήποτε σατανική εμπλοκή στα συγκεκριμένα γεγονότα, όμως οι αρχές του ναού φαίνεται να ψάχνουν ευθύνες στα εγκόσμια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Δόξα τω Θεώ που συνέβη τέτοια ώρα το περιστατικό και όχι κάποια άλλη, όπου λειτουργεί ο Ιερός Ναός μας και το Δημοτικό Σχολείο παραπλεύρως και δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες ή σωματικές βλάβες.

Θα αναζητηθούν ευθύνες και θα υπάρξουν οι ανάλογες συνέπειες. Σκεφτείτε τι θα γινόταν, αν η εκκλησία προξενούσε υλικές ζημιές στην περιουσία κάποιου ιδιώτη (;;;).

Ευτυχώς, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδρασε καταλυτικά και απομακρύνθηκε η επικίνδυνη (παράνομη;;;) στέγη.»

Μήπως αντί για μετεωρολόγο να ρωτήσουμε κανέναν εξορκιστή;

Best of internet