Quantcast
THE STREAM

«Δεν είμαι γάτα» νιαούρισε δικηγόρος που έβαλε το λάθος φίλτρο σε τηλεδιάσκεψη

Μια κατά τα άλλα τυπική συζήτηση με έναν δικαστή απέκτησε ξαφνικά τη χάρη αιλουροειδούς


THE NEWSROOM · 10 Φεβρουαρίου 2021

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους, όμως ομολογουμένως είναι ακόμη πιο δύσκολη για τους boomers, οι οποίοι ζορίζονται πολύ με την ψηφιοποίηση των πάντων. Όπως για παράδειγμα ο Τεξανός δικηγόρος Ροντ Πόντον, ο οποίος μεταμορφώθηκε σε γάτα κατά τη διάρκεια μίας τηλεδιάσκεψης.

Για την ακρίβεια, ο κ. Πόντον μιλούσε με τον δικαστή Ρόι Φέργκιουσον της 394ης δικαστικής περιοχής του Τέξας, όταν πάτησε το λάθος (ή ίσως, το σωστό) πλήκτρο, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ένα φίλτρο γάτας. Η φάση έγινε ακόμη πιο μερακλήδικη γιατί ο Πόντον δε μπορούσε να αφαιρέσει το φίλτρο, ώστε να επανέλθει στην προηγούμενή του κατάσταση.

Έτσι, είχαμε τον εξής διάλογο:

– Πιστεύω ότι έχετε ενεργοποιήσει ένα φίλτρο στις ρυθμίσεις βίντεο. Ίσως θέλετε να…

– Μπορείτε να με ακούσετε, κ. δικαστά;

– Μπορώ να σε ακούσω. Νομίζω ότι είναι ένα φίλτρο…

– Είναι. Και δεν ξέρω πώς να το αφαιρέσω. Έχω τον βοηθό μου εδώ, προσπαθεί, αλλά είμαι έτοιμος να προχωρήσω… Είμαι εδώ ζωντανά. Δεν είμαι γάτα.

Το βλέπω.

Δείτε το βίντεο:

Πάντως, αποτελεί γεγονός ότι ο δικηγόρος αποδέχθηκε με μεγάλη ψυχραιμία τη νέα του φυσιογνωμία. Το παραδέχθηκε κι ο δικαστής δημόσια, σε δύο μεταγενέστερα δικά του tweets:

«Εάν ένα παιδί χρησιμοποίησε τον υπολογιστή σας, πριν μπείτε στο Zoom, ελέγξτε τις ‘Επιλογές βίντεο zoom’ για να βεβαιωθείτε ότι τα φίλτρα είναι απενεργοποιημένα.

Αυτές οι διασκεδαστικές στιγμές είναι ένα υποπροϊόν της αφοσίωσης του νομικού επαγγέλματος στη διασφάλιση ότι το σύστημα δικαιοσύνης συνεχίζει να λειτουργεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Όλοι οι εμπλεκόμενοι το χειρίστηκαν με αξιοπρέπεια και ο φιλτραρισμένος δικηγόρος έδειξε απίστευτη χάρη. Αληθινός επαγγελματισμός παντού!»

Ελπίζουμε να του τα είπε και cat ιδίαν, όχι μόνο δημόσια.

 

Best of internet