Quantcast
THE STREAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πουλάει το σπίτι του και μετακομίζει στα βροχερά Γιάννενα για να αναρρώσει

Ίσως χρειαστεί να στείλει κάποιο εξώδικο στον καιρό της όμορφης πόλης της Ηπείρου, αν είναι πολύ κακός


THE NEWSROOM · 10 Φεβρουαρίου 2021

Την ηρεμία της ζωής στην επαρχία φαίνεται ότι επιθύμησε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του The TOC. Για την ακρίβεια, ο γνωστός ηθοποιός όχι απλά θα μετακομίσει στα βροχερά Γιάννενα όπου έχει σπίτι, αλλά θα πουλήσει και το σπίτι του στο Ψυχικό για να είναι σίγουρος ότι δε θα αλλάξει γνώμη.

Η απόφαση του αυτή φαίνεται να συνδέεται με την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Η οποία περιπέτεια, κατά φοβερή σύμπτωση, ακολούθησε την ανεξήγητη ακόμη απόπειρά του να σταματήσει τις αναφορές το όνομά του στα ΜΜΕ με ένα εξώδικο. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το τελευταίο δεν πήγε και πολύ καλά, με το όνομά του να βρίσκεται πρώτο στα trends του ελληνικού Twitter.

Ας πούμε ότι μία παλιότερη δήλωση του ηθοποιού γέρασε ακριβώς όπως της άξιζε:

Η τότε ανακοίνωση της οικογένειάς του ανέφερε τα εξής:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε. Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη.»

Όπως είπαμε, όλα αυτά είναι ακόμη ανεξήγητα. Σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με την καταγγελία που έκαναν σε βάρος του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ελένη Δροσάκη, όπου αναφέρουν συγκεκριμένα περιστατικά επί και εκτός σκηνής για ασελγείς πράξεις. Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις γυναίκες ζητούν τη διαγραφή του και τον κατηγορούν για:

«Σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.»

Εντωμεταξύ, την ίδια στιγμή που ο κ. Φιλιππίδης ετοιμάζεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Ηπείρου, συμβαίνουν τα εξής. Πρώτον, έληξε η 20χρονη συνεργασία του με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη. Δεύτερον, η ΕΡΤ αποφάσισε να μην συνεργαστεί άλλο μαζί του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ενώ υπάρχουν αναφορές ότι αυτό είναι κάτι που ζητήθηκε από τους άλλους ηθοποιούς της σειράς. Τρίτον η Digea, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, κατέβασε από την πλατφόρμα της το σποτ όπου πρωταγωνιστούσε ο Φιλιππίδης και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα ακυρώσει και τα άλλα που σκόπευε να φτιάξει μαζί του.

Όπως είχε πει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του:

«Ζούσαμε μια καλή ζωή και πληρωνόμασταν καλά. Από το θέατρο, βέβαια, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν γίνεται κανείς πλούσιος, η τηλεόραση έκανε τη διαφορά στα οικονομικά μας. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε κάποια εικόνα αυτής της απότομης μεταστροφής του κλίματος, όσο καλό κουμάντο και να έκανες, αν δυο χρόνια μείνεις εκτός τηλεόρασης, τα έτοιμα έχουν φαγωθεί.

Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο. Αυτά προσπαθώ να διατηρήσω. Και το αυτοκίνητο μάλιστα όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Θα το δώσω. Έχω καταθέσει πινακίδες.»

Ελπίζουμε να έχει κρατήσει και μια ομπρέλα, αν όντως σκοπεύει να γίνει Γιαννιώτης.

 

Best of internet