Quantcast
THE STREAM

Τσιτσιπάς: «Ποιος πήρε το stefanotsitsipas.com και το έχει βγάλει σε δημοπρασία ΓΤΧΤ;»

Την απαλλοτρίωση του ομώνυμου domain έχει να αντιμετωπίσει ο γνωστός για τις ψύχραιμες αντιδράσεις του τενίστας


THE NEWSROOM · 1 Φεβρουαρίου 2021

Ένα τελείως Τσιτσιπα-ικού τύπου πρόβλημα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς. Για να σας προλάβουμε, δεν έχει να κάνει με την μη ύπαρξη του ελληνικού Harrods ούτε με την περιορισμένη χρήση αυτοκινήτων Tesla, ούτε με τον ενδεχόμενο αποκλεισμό του σε ερημικό νησί χωρίς ένα από τα αγαπημένα του αντικείμενα.

Ένα τέτοιο, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι μία γυναίκα με προσωπικότητα, αν και σε κάποιο σημείο άλλαξε γνώμη και έσβησε το tweet:

Όχι, αυτή τη φορά ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει ένα πολύ διαφορετικό πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα, ο τενίστας έχει συγχυστεί επειδή κάποιος έχει αγοράσει το domain με το όνομά του (δηλαδή το stefanostsitsipas.com), με σκοπό να το βγάλει σε πλειστηριασμό. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, ζητάει 36.445 λίρες το λιγότερο.

Ο συγχυσμένος τενίστας απάντησε ένα σύντομο βίντεο όπου γκρινιάζει για το ζήτημα. Όπως είπε, σκέφτεται από το να καταστρέψει τον άγνωστο μέχρι και να διαπραγματευτεί μαζί του, πολλές επιλογές είναι στο τραπέζι:

«Είναι κάποιου είδους αστείο; Ποιος διάολο θα ήθελε να αγοράσει αυτό το domain, εκτός από εμένα; Όποιος το έκανε έχει υπερβολικά πολύ ελεύθερο χρόνο. Πήγαινε στο πάρκο, πήγαινε για έναν περίπατο, πήγε σινεμά, βγάλε ένα κορίτσι έξω. Αυτό; Σοβαρά; Απαράδεκτο. Αυτό δεν είναι fair play. Θα σε βρω και θα σε καταστρέψω.

«Ποιος στον κόσμο θα έδινε τόσα λεφτά για ένα domain; Είναι γελοίο. Τόσο εξοργισμένος. Θεέ μου, έχω δει πολλά… Δεν ξέρω, ξαφνικά είμαι αηδιασμένος και προσβεβλημένος. Αυτό είναι εξοργιστικό. Ας βρούμε αυτόν τον τύπο και ας τα βρούμε

Δείτε το βίντεο:

Μία πιθανή ερμηνεία για τη δημοπρασία είναι ότι ίσως κι ο άγνωστος απαλλοτριωτής να θέλει να ψωνίσει στο Harrods, μπορεί να έχει κι αυτός γούστα ακριβά.

Best of internet