Quantcast
THE STREAM

Με μεταγραφές Μακρόν, Πούτιν και Κάρολο ενισχύει την φιέστα της 25ης Μαρτίου ο Μητσοτάκης

Εντωμεταξύ, υπάρχουν αναφορές ότι η φετινή παρέλαση θα γίνει στο εξωτικό Τατόι για λόγους ασφαλείας


THE NEWSROOM · 28 Ιανουαρίου 2021

Με ΔΥΟ εκλεκτές προεδρικές παρουσίες και έναν γαλαζοαίματο με απλανές βλέμμα φαίνεται ότι θα γίνει ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής, οι φίρμες guests για την περίσταση θα είναι ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν και για να χαρεί κι ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η εφημερίδα δηλώνει ότι κυβερνητικές πηγές της επιβεβαίωσαν ένα αρκετά παλιότερο ρεπορτάζ, το οποίο ανέφερε ότι οι τρεις ισχυροί άνδρες είχαν λάβει επίσημη πρόσκληση για να παρίστανται στο κορυφαίο event που θα γίνει για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την 25η Μαρτίου που μας έρχεται, και οι τρεις άνδρες θα τις τρεις χώρες που πολέμησαν στη ναυμαχία του Ναυαρίνου, όπου το ελληνικό κράτος κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο ύπαρξης.

Το ηγετικό power trio θα συμμετάσχει σε όλες τις εκδηλώσεις της μεγάλης μέρας, όπου περιλαμβάνεται και μια γκράντε στρατιωτική παρέλαση, η οποία θα φαίνεται ότι θα γίνει κανονικά παρά το υποτιθέμενο άγχος για τον ιό. Για να γίνει ακόμη πιο σουρεαλιστικό το πράγμα, άλλα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η παρέλαση θα γίνει στο εξωτικό Τατόι, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος:

Η δε ιδέα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου πακέτο με αυτόν του Ναυαρίνου έπεσε από την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου. Έτσι, για να μη νομίζετε ότι οι ταπεινοί θνητοί μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Εμείς από τη μεριά μας περιμένουμε να δούμε αν το παρακάτω βίντεο θα εμπλουτιστεί με κάποιου είδους πριγκηπικό blooper ή κάτι τέτοιο.

Best of internet