Quantcast
THE STREAM

Με έκπτωση σε όσους εμβολιάζονται μπήκαν στη μάχη τα εστιατόρια του Ντουμπάι

Η βιομηχανία/τουρισμού επισιτισμού της χώρας προσπαθεί να νικήσει τον ιό και να ξεβλαχέψει ταυτόχρονα


THE NEWSROOM · 27 Ιανουαρίου 2021

Ακόμα και το κλείσιμο της live διασκέδασης δεν φαίνεται να πτοεί τις αρχές και την βιομηχανία τουρισμού/επισιτισμού του Ντουμπάι. Η πασίγνωστη κοσμική πόλη του Περσικού Κόλπου, η οποία είναι ένα από τα επτά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συνεχίζει την προσπάθεια να καταπολεμήσει τον ιό χωρίς να κλείσει τελείως τις δραστηριότητες που αναφέρθηκαν.

Η αλήθεια είναι ότι η απαγόρευση της ζωντανής διασκέδασης ήταν μια παραδοχή ότι αυτό το πρότζεκτ δεν πάει πολύ καλά, όμως το Ντουμπάι δείχνει αποφασισμένο να συνεχίσει να το παλεύει. Για την ακρίβεια, αυτοσχεδιάζει δίνοντας κίνητρα σε όσους κατοίκους του θέλουν ακόμη να το ζήσουν έξω.

Συγγνώμη, αλλά ίσως ισχύει για τους κατοίκους και μόνο:

Έτσι, συγκεκριμένα εστιατόρια της πόλης ξεκίνησαν να δίνουν έκπτωση σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου δικαιούνται 10% έκπτωση στα εστιατόρια του ομίλου Gates Hospitality Group, ενώ όσοι έχουν τη δεύτερη δικαιούνται 20% έκπτωση. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το slogan της καμπάνιας αυτής είναι εξαιρετικά ευφάνταστο:

«Διαδώστε αγάπη, όχι Ρόνα [σ.σ. κορωνοϊός]»

Σύμφωνα με τα ΗΑΕ, έχει ήδη εμβολιαστεί το 25% από έναν πληθυσμό 10 εκατομμυρίων, ενώ τα εγκεκριμένα εμβόλια είναι το κινεζικό εμβόλιο Sinopharm και εκείνο των Pfizer/BioNTech. Για να πάει κανείς στο Ντουμπάι αυτή τη στιγμή χρειάζεται είτε μοριακό τεστ (PCR) που να έχει γίνει μέχρι 96 ώρες πριν την αναχώρηση, ή να υποβληθεί σε τεστ όταν θα φτάσει στο αεροδρόμιο.

Ευκαιρία να πολιτογραφηθεί Ντουμπαϊ-νός ο μεγαλύτερος DJ της χώρας Πέτρος Κωστόπουλος και να κερδίσει και την έκπτωση.

(πηγή)

Best of internet