Quantcast
THE STREAM

Τώρα μπορείτε να γίνετε (τουλάχιστον) κομπάρσος στην ταινία για τον Greek Freak, αν κάτι τέτοιο θέλετε

Το κάστινγκ για την παραγωγή της Disney με θέμα τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει ήδη ξεκινήσει


THE NEWSROOM · 25 Ιανουαρίου 2021

Όπως γράφαμε λίγους μήνες πριν, η ταινία της Disney για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι γεγονός. Το είχε ανακοινώσει στo Twitter και ο ίδιος ο Greek Freak:

Λίγες βδομάδες μετά το τέλος του επάρατου 2020, η ταινία όχι μόνο προχωρεί, αλλά έχει φτάσει στην ώρα του κάστινγκ. Για την ακρίβεια, η παραγωγή και οι συνεργάτες της έχουν ήδη βγάλει δύο καλέσματα, όπου ζητούνται ηθοποιοί, αλλά και κομπάρσοι για τις ανάγκες της ταινίας.



Όπως καταλαβαίνετε, οι απαιτήσεις για τους κανονικούς ρόλους, δηλαδή δύο κύριους και έναν δευτερεύοντα, είναι αρκετά συγκεκριμένες ζητώντας συγκεκριμένη ηλικία, ύψος, φύλο και γνώσεις μπάσκετ και αγγλικών. Επίσης, το πιο σημαντικό, καταγωγή από Νιγηρία.

Από την άλλη, η ταινία φαίνεται ότι ζητά και κομπάρσους με πολύ λιγότερο αυστηρές απαιτήσεις. Επίσης, τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι για πολύ κόσμο, δεν είναι απίθανο να μπορέσει να συμμετέχει στην ταινία Greek Freak, αν κάτι τέτοιο θέλει. Στα προαναφερθέντα ποστς περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Υπενθυμίζουμε ένα σχόλιο που είχαμε κάνει στα τέλη Οκτωβρίου:

«Σχετικά με την ίδια την ταινία, σύμφωνα με το Hollywood Reporter το σενάριο είναι έτοιμο και το υπογράφει ο Αράς Αμέλ. Ο Αμέλ έχει κάνει τα σενάρια και για άλλες βιογραφίες, όπως το «A Private War» (για τη ζωή της πολεμικής ανταποκρίτριας Μαρί Κόλβιν) και «Grace of Monaco» (για τη ζωή της Γκρέις Κέλι). Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Νοτιοαφρικανός Ακίν Ομοτόσο.

Ο δε τίτλος της ταινίας θα είναι φυσικά «Greek Freak» και θα ασχοληθεί και με τη δύσκολη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα. Έτσι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν φωνές που θα κατηγορήσουν τη Disney για οργανωμένη εκστρατεία συκοφάντησης της Ελλάδας μας

Δεν πιστεύουμε να θέλετε να συμμετάσχετε σε κάτι τέτοιο, παλιόπαιδα;

Best of internet