Quantcast
THE STREAM

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει με μένος υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει βρει την υπεύθυνο επικοινωνίας του στο πρόσωπο της Νανάς Παλαιτσάκη


THE NEWSROOM · 21 Ιανουαρίου 2021

Ήγγικεν η ώρα που όλες και όλοι περιμέναμε αγαπητές φίλες και φίλοι. Το ιερό τέρας της δημοσιογραφίας που λέγεται Μένιος Φουρθιώτης αποφάσισε επιτέλους να κατέβει στις εκλογές – ή τουλάχιστον φαίνεται.

Οι φήμες γύρω από το ζήτημα είχαν ξεκινήσει από λίγες μέρες νωρίτερα, όταν ο κ. Φουρθιώτης είχε επισκεφτεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με σκοπό να πάρει «τις ευλογίες του και τις συμβουλές του». Δεν γνωρίζουμε αν ο αρχιεπίσκοπος ευλόγησε την επερχόμενη λαμπρή πολιτική καριέρα, όμως ο Μένιος μάλλον αυτό αισθάνθηκε.


Τέλος πάντων, αυτό ειπώθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», άρα είναι σίγουρα αλήθεια:

Όπως φαίνεται, το πολυεργαλείο της ενημέρωσης, αλλά και της διασκέδασης όντως έκρινε ότι ήρθε η πολυπόθητη στιγμή να γίνει το ρήγμα στα ελληνικά politix. Η ανακοίνωση ότι θα πολιτευτεί έγινε μέσω Facebook, όπου ο κ. Φουρθιώτης μας ενημέρωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και μάλιστα μας έδειξε και το πολιτικό του γραφείο.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι έχει ήδη διαλέξει υπεύθυνη επικοινωνίας, τη βετεράνο Νανά Παλαιτσάκη. Μπορεί βέβαια να μας δουλεύει όλους και όλα αυτά να είναι props για την επόμενη ιδιοφυή ιδέα του, αλλά τι να κάνουμε τώρα. Έτσι είναι η ζωή μας, αβέβαιη. Πάντως, η Νανά Παλαιτσάκη έχει κάνει wow στο post του Μένιου, κάτι που σημαίνει πολλά, μάλλον δηλαδή:

Αυτό είναι το post του Μένιου:


Το ιδανικό κατά τη γνώμη μας, θα ήταν να κατέβει ως ντουέτο, ώστε να γίνει η (από το Wush) εκδοχή των Τζο Μπάιντεν – Καμάλα Χάρις, οι οποίοι κέρδισαν τις εκλογές των ΗΠΑ. Πιστεύουμε ότι αυτό ακριβώς χρειάζεται η Ελλάδα μας αυτή τη στιγμή, οπότε ελπίζουμε ο κ. Φουρθιώτης να κάνει το σωστό και να τιμήσει την πασίγνωστη ελληνική παράδοση που θέλει τέτοιες μεγάλες φυσιογνωμίες από τον κόσμο του θεάματος να κάνουν crossover στην πολιτική.

Εμείς θα δώσουμε κι ένα δωράκι – teaser, για το καλό:

 

 

Best of internet