Quantcast
THE STREAM

Σε ένα άψογα εξοπλισμένο γιαπί έγινε η παράδοση των φοιτητικών βιβλίων στη Λάρισα

Από τη βασίλισσα του κάμπου μας έρχεται η πιο πρόσφατη πατέντα των ελληνικών μεταφορών


THE NEWSROOM · 15 Ιανουαρίου 2021

Όλο και πιο εξωτική γίνεται η εμπειρία με τις ελληνικές μεταφορές εν μέσω κορωνοϊού. Μετά το επικό φρακάρισμα μεταξύ Black Friday και Χριστουγέννων, αλλά και τον ξυλοδαρμό ενός διανομέα από τον προϊστάμενό του επειδή ο εργαζόμενος δεν έτρεχε σαν τον Flash, είναι η σειρά των πανεπιστημίων να προσθέσουν κάτι ξεχωριστό στο τοπίο.

Το περιστατικό για το οποίο μιλάμε συνέβη στην επίσης εξωτική Λάρισα και αφορά την παραλαβή των βιβλίων από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Για να διευκολυνθούν οι φοιτητές, οι οποίοι λόγω πανδημίας πρέπει να κάνουν ολόκληρη διαδικασία μέσω Εύδοξου για να πάρουν τα βιβλία τους (τα οποία υποτίθεται ότι θα παραδίδονταν στα σπίτια τους και προς γενική έκπληξη, έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ), η εταιρεία ή η όποια άγνωστη κοσμική οντότητα που είχε χρεωθεί την μεταφορά τους βρήκε μία πολύ απλή και βολική λύση.

Πιο συγκεκριμένα, τα παράτησε όλα σε ένα γιαπί στην συνοικία Νεάπολη. Το σπάνιο θέαμα απαθανατίστηκε και ανέβηκε στα social media από έναν κάτοικο της πόλης:

Αν μη τι άλλο ένας τέτοιος χώρος εξασφαλίζει τον άψογο εξαερισμό της όλης κατάστασης.

Best of internet