Quantcast
THE STREAM

Νεπάλ: Ναμαγαπάς μουσικός ξεκινά για βίντεο του εαυτού του, βγάζει χιονοστιβάδα

Όταν η ζωή σου δίνει χιονοστιβάδες, φτιάξε ντοκιμαντέρ για το National Geographic


THE NEWSROOM · 13 Ιανουαρίου 2021

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός αγνώστου ταυτότητας και εθνικότητας μουσικού να καταγράψει τον εαυτό με του με το κινητό. Αντί να καταφέρει να κινηματογραφήσει την δική του εκδοχή του «Να μ’ αγαπάς» ή τέλος πάντων κάτι αντίστοιχο, ο μουσικός πέτυχε άθελά του να καταγράψει κάτι άλλο: Μία απόλυτα φαντασμαγορική χιονοστιβάδα.

Το στόρι έχει ως εξής, σύμφωνα με τον ιστότοπο Viral Press: Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ο μουσικός είχε τοποθετήσει το κινητό σε σταθερό σημείο και ετοιμαζόταν να βγάλει βίντεο τον εαυτό του με φόντο την εξωτική θέα της παγετωνικής λίμνης Καπούτσε στο Νεπάλ, σε ύψος 2500 μέτρων περίπου. Με το που κάθεται να παίξει, ένα πολύ μπάσο βουητό άρχισε να ακούγεται από τα οπωσδήποτε πολύ εντυπωσιακά βουνά πάνω από τη λίμνη.

Εντέλει ο μουσικός καταλαβαίνει ότι κάτι μεγάλο έρχεται, οπότε πιάνει το κινητό και αρχίζει να τραβάει. Λίγες στιγμές αργότερα, μία τεράστια χιονοστιβάδα σκάει από τις βουνοπλαγιές, με αποτέλεσμα το βίντεο του μουσικού να γίνει τελικά σε φάση National Geographic.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο η χιονοστιβάδα κατέβαινε, ένας χομπίστας αποφάσισε ατάραχος να κάνει καγιάκ μέσα στη λίμνη όπου θα έπεφτε το χιόνι. Δείτε το βίντεο:

Τελικά, ο κατά τύχη κινηματογραφιστής έτρεξε για να σωθεί από τα νευράκια της φύσης. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Εμείς προτείνουμε τέτοια βιντεάκια να μην τραβιούνται σε μέρη όπου υπάρχουν χιονοστιβάδες, τυφώνες ή κροκόδειλοι, μόνο εκεί που θα ενοχλούνται άτυχοι τουρίστες.

(πηγή)

 

Best of internet