Quantcast
THE STREAM

Λευτέρης Πανταζής: «Δε θέλω να φλεξάρω αλλά έχω κάνει το σεξ με 4000 γυναίκες»

Ένας νέος διεκδικητής μπήκε στο ρινγκ. πολύ κοντά στον Σπαλιάρα αλλά ακόμη πολύ μακριά από τον Τατσόπουλο


THE NEWSROOM · 8 Ιανουαρίου 2021

Τη δόξα του καρδιοκατακτητή (και cardioκατακτητή) Γιάννη Σπαλιάρα αποφάσισε να κλέψει ο βετεράνος λαϊκός αοιδός Λευτέρης Πανταζής, κατά κόσμον ΛεΠα. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο OPEN TV, ο ΛεΠα μοιράστηκε με το κοινό τη δική του εκτίμηση για τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει κάνει το σεξ.

 Υπενθυμίζουμε εδώ ότι τις προηγούμενες μέρες ο Απόστολος Γκλέτσος μας αποκάλυψε ότι η ερωτική του ζωή πάει πρίμα, τηρώντας μάλιστα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Δεν ξέρουμε αν αυτό σημαίνει ότι το ηλικιακό γκρουπ των Γκλέτσου – Πανταζή (έχουν 12 χρόνια διαφορά) αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας τις σεξουαλικές του επιδόσεις, αλλά είναι ένα fact της ζωής.
Όπως και να΄χει ο ΛεΠα μας ενημέρωσε ότι οι γυναίκες με τις οποίες έχει κάνει το σεχ ίσως είναι περισσότερες από 4000:

«Μπορεί να έχω πάει και με πιο πολλές από 4.000 γυναίκες. Αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Και με μία να πήγαινα κάθε μέρα…»

Επειδή είμαστε αυτοί που είμαστε, υπολογίσαμε ότι πήγαινε με μία γυναίκα ανά 3,5 μέρες, περίπου. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει κι ο Σπαλιάρας, σε πολύ πιο συμπυκνωμένο χρονικό διάστημα βέβαια. Αυτό θα μπορούσε να είναι το αντικείμενο ενός διδακτορικού, αν κάποια/ος έχει βαρεθεί τα πιο μπανάλ topics

Στη συνέχεια βέβαια μας είπε ότι δεν θέλει να φλεξάρει με πόσες έχει πάει. Επίσης, τις ευχαρίστησε δημόσια για την εμπειρία αυτή, προσθέτοντας ότι κι αυτός ήταν μία πηγή χαράς.

«Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει. Όλες αυτές τις κυρίες που έχω πάει τις ευχαριστώ πολύ, γιατί κι εγώ πέρασα πολύ ωραία μαζί τους και αυτές πολύ ωραία μαζί μου.»

Δείτε το βίντεο:

 

Μπορεί να τις προλάβαινε επειδή το έκαναν πάνω σε μαγικά χαλιά:

Ή επειδή το έκαναν με τηλεπάθεια:

Τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, μάλλον θα το έκαναν με τηλεδιάσκεψη.

Best of internet