Quantcast
THE STREAM

Βέλγος δήμαρχος μιλά σε συνέντευξη άνετος χωρίς παντελόνι γιατί νόμιζε ότι δεν τον βλέπουν

Το αποτέλεσμα ήταν να βγάλει τα μπούτια του live στον αέρα του Ίντερνετ


THE NEWSROOM · 4 Ιανουαρίου 2021

Περίπου 50% εμφανίσιμος ενδυματολογικά έδωσε συνέντευξη ο δήμαρχος της Αμβέρσας, Μπαρτ Ντε Βέβερ. Όταν λέμε 50% άψογος δεν εννοούμε ότι στάθηκε ακριβώς στη μέση του νοητού φάσματος «κυριλέ». Ο Βέλγος (για την ακρίβεια, Φλαμανδός) πολιτικός φόρεσε ένα ωραίο πουκάμισο για να δώσει το μήνυμά του για τη νέα χρονιά στα ερτζιανά, όμως ξέχασε να βάλει κάτι από κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να μη φορέσει καθόλου παντελόνι. Υπό ΚΣ, δηλαδή αν ήταν μία απλή ραδιοφωνική συνέντευξη, αυτό δε θα είχε καμία σημασία, καθώς δε θα είχε εικόνα. Τελικά όμως υπήρχε, και μάλιστα προβαλλόταν ιντερνετικά, χωρίς ο δήμαρχος να έχει καταλάβει.

Ακόμα χειρότερα, ο δήμαρχος βρισκόταν μπροστά σε καθρέφτη, ο οποίος πολύ άτιμα αποτύπωσε εκεί τα γυμνά του πόδια. Το αποτέλεσμα ήταν το πάρει πρέφα ζωντανά στον αέρα η δημοσιογράφος του Radio 2, Κιμ Ντεμπρί. Η οποία τον ρώτησε το εξής:

«Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο, μάλλον το φοράτε ειδικά για εμάς. Αλλά κάτω από αυτό το πουκάμισο, να υποθέσω ότι είστε εκεί με το εσώρουχό σας;»

Ο δήμαρχος στην αρχή κουφάθηκε:

«Μα πώς είναι δυνατόν να το ξέρετε αυτό»

Αλλά μετά κατάλαβε την ήττα που έφαγε:

«Δεν το είχα υπολογίσει αυτό. Η χρονιά ξεκινά με μία πολύ ντροπιαστική στιγμή, που θα την θυμάμαι για πολύ καιρό.»

Δείτε το βίντεο:

Να πούμε εδώ ότι κάτι κέρδισε από αυτό ο κ. ντε Βέβερ, οποίος είναι Φλαμανδός σεπαρατιστής και υποστηρίζει την απόσχιση της Φλάνδρας από το Βέλγιο. Ο πολιτικός του αντίπαλος, γερουσιαστής Ζορζ-Λουί Μπουσέ, του χάρισε ένα σορτσάκι μέσω Twitter. Απλά το συγκεκριμένο παντελόνι είναι στα χρόνια της επάρατης Βελγικής σημαίας.

Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις.

Best of internet