Quantcast
THE STREAM

Τσεκουράτο υπουργό εσωτερικών και τον κλώνο του Μπράτη στη θέση Πέτσα έφερε ο ανασχηματισμός

Ο Μάκης Βοριδής αντικατέστησε τον Τάκη Θεοδωρικάκο και ο Χρήστος Ταραντίλης είναι το νέο πρόσωπο της καθημερινής ενημέρωσης


THE NEWSROOM · 4 Ιανουαρίου 2021

Μία κυριολεκτικά απέτσια χρονιά έχουμε μπροστά μας αγαπητές φίλες και φίλοι, διότι ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι σήμανε το τέλος του Στέλιου Πέτσα, εννοώντας από τη θέση του ως κυβερνητικού εκπροσώπου. Διότι οι αλλαγές που αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την τοποθέτηση του Χρήστου Ταραντίλη στο πόστο που ο κ. Πέτσας τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε.

Δύο πολύ σημαντικές αλλαγές είναι η έξοδος του Γιάννη Βρούτση και του Τάκη Θεοδωρικάκου, οι οποίοι θα αντικατασταθούν αντίστοιχα στα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών από τους Κωστή Χατζηδάκη και Μάκη Βορίδη. Έτσι, ο κάποτε τσεκουροφόρος φοιτητής της Νομικής βρέθηκε το 2021 υπουργός Εσωτερικών, αν και το κατόρθωμα του Άδωνι Γεωργιάδη να γίνει από τηλεπλασιέ υπουργός Ανάπτυξης μάλλον είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Ο δε Στέλιος Πέτσας αναβαθμίζεται, καθώς ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός του ΥΠΕΣ. Επίσης, ο γνωστός μας από το Ποτάμι Νικόλας Γιατρομανωλάκης θα πάει το καφάσι του σε θέση υφυπουργού στο υπουργείο Πολιτισμού, όπου από τον Ιούλιο του 2019 ήταν Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού:

Το πιο ενδιαφέρον από όλα πάντως είναι η ομοιότητα του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου με τον κριτή του GNTM, Άγγελο Μπράτη:

Μήπως να φέρουν απευθείας τον Άγγελο Μπράτη και να μη μας κουράζουν με τέτοια ημίμετρα;

 

Best of internet