Quantcast
THE STREAM

Υπέρκομψη ήταν η προεδρική γάτα στη συνάντηση της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η νέα αρχόντισσα του Προεδρικού Μεγάρου φαίνεται ότι αποδέχτηκε την παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας


THE NEWSROOM · 21 Δεκεμβρίου 2020

Ένας αδιάκοπος, καθημερινός αγώνας φαίνεται ότι είναι η ιδιότητα του πρωθυπουργού της χώρας. Εκτός από την αρχιστρατηγία ενάντια στον κορωνοϊό και τα κατεπείγοντα ταξίδια για μοτοκρός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε να δαμάσει την τίγρη του Προεδρικού Μεγάρου.

Γιατί η Πρόεδρος της  Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υιοθέτησε πρόσφατα μία γάτα, την οποία εντόπισε (ή την εντόπισε η γάτα) κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην Κάρπαθο τον Οκτώβριο. Η γάτα εννοείται ότι έχει κατακτήσει τον χώρο του Μεγάρου, οπότε όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης το επισκέφθηκε σήμερα το πρωί (21/12), είχε και μία δεύτερη συνάντηση.

Η πρώτη προφανώς ήταν το εύκολο part, όπου ο πρωθυπουργός ενημέρωσε την ΠτΔ για το σχέδιο εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. Το δύσκολο ήταν η σύσκεψη με το γατί, το οποίο ονομάζεται Καλυψώ. Η Καλυψώ έκανε αισθητή την παρουσία της με ένα νιαούρισμα και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

 Κ. Μητσοτάκης: «Τι είναι αυτό;»

K. Σακελλαροπούλου: «Δεν ξέρεις την Καλυψώ;»

Εντέλει ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι κατάφερε να αποσπάσει τη συναίνεση της γάτας Καλυψώς για μια σειρά από ζητήματα. Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Η αλήθεια είναι ότι όπως περιγράφεται, η συζήτηση μας έβγαλε κάτι τέτοια vibes:

Άλλοι βέβαια είναι πιο ανήσυχοι:

Μακάρι στο μέλλον να παρέμβει και η Καλυψώ σε κάποια σύσκεψη, μία συνάδελφός της το έκανε ήδη:

Best of internet