Quantcast
THE STREAM

Θαυματουργό photoshop αντικατέστησε με αγιογραφίες τα ποτά στο ράφι του Άδωνι Γεωργιάδη

Το πρώην αμαρτωλό ράφι τώρα περιέχει μόνο εικόνες της Πίστεως και λίγα από τα γένια ενός Μητροπολίτη


THE NEWSROOM · 18 Δεκεμβρίου 2020

Ένα μικρό θαύμα φαίνεται ότι συνέβη στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός επρόκειτο να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, τον Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κύριο
Αμφιλόχιο.

Υπό ΚΣ, στο κάτω ράφι στα αριστερά του υπουργικού γραφείου βρίσκεται ένα ράφι γεμάτο ποτά. Αυτό διακρίνεται εύκολα σε άλλα tweets, όπως σε αυτό που αναφέρεται στη συνάντηση του με τη λαίδη με τα πολλά μαντίλια, δηλαδή την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου:

Όταν όμως ήρθε η ώρα να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη, η Θεία Χάρις επενέβη και έκρυψε το ράφι με τα ποτά. Δυστυχώς, το αρμόδιο Χερουβείμ δεν ήταν και πολύ φιλότιμο στη δουλειά του, με αποτέλεσμα η κάλυψη – απόκρυψη που έγινε στη φωτογραφία να είναι κάπως ανεπαρκής.

Πιο συγκεκριμένα, στη θέση των ποτών εμφανίζονται περισσότερες αγιογραφίες, μαζί με λίγο από το μούσι του Αμφιλόχιου:

Και κανείς δε μπορεί να πει ότι δεν είχε αρκετό χρόνο, ώστε να κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά όπως πρέπει. Ένα αντίστοιχα πρόχειρο θαύμα συνέβη και μία μέρα νωρίτερα, όταν ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (Π.Σ.Ε.), κ. Χριστίνα Σακελλαρίδη.

Κι εκεί μπορούμε να δούμε μία αντίστοιχη προχειροδουλειά:

Εμείς πάντως θα επιλέξουμε να πιστέψουμε ότι στη συνάντηση με τον Μητροπολίτη εμφανίστηκε το μούσι του Θεού.

 

Best of internet