Quantcast
THE STREAM

Το 2020 μας επέστρεψε τον Αρτέμη Σώρρα με καραφλοκοτσίδα και 200 χιλιάδες λέξεις γραμμένες

Ο Πολέμαρχος Σώρρας έχει βγει από τη φυλακή και ετοιμάζεται να μας σώσει πιο σωστά από την προηγούμενη φορά


THE NEWSROOM · 15 Δεκεμβρίου 2020

Πάνω που νομίζαμε ότι μία έκρηξη ηφαιστείου θα είναι το τελευταίο εντυπωσιακό δώρο του 2020, το YouTube αλλάζει τα δεδομένα. Ελπίζουμε να θυμάστε ότι πριν λίγες βδομάδες βγήκε από τη φυλακή ο πολέμαρχος Αρτέμης Σώρρας, οπότε όλο το πανελλήνιο περίμενε υπομονετικά να μάθει τις επόμενες κινήσεις του.

Αυτό έγινε η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του ηγέτη μας μετά τη φυλακή, η οποία παίχθηκε με αρκετή καθυστέρηση και στην εκπομπή T Live του Alpha και την μάθαμε κι εμείς. Παρά την αργοπορία, μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε άφθονα πράγματα για την εμπειρία του, αλλά και για τα σχέδια του. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός δήλωσε ότι έχει γράψει το αντίστοιχο 2 βιβλίων 400 λέξεων.

Όπως είπε, ήταν σαν να μην έκανε καν φυλακή:

«Η φυλάκισή μου ήταν για μένα μία απελευθέρωση. Είναι σαν να μην έκανα ποτέ φυλακή γιατί δεν ήμουν ποτέ εκεί. Έγραψα περισσότερες από 200.000 σελίδες. Δεν θυμάμαι καν τη φυλακή.»

Εκτός αυτού, η εκπομπή έδωσε την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να θαυμάσει τη νέα κόμμωση του Αρτέμιου Σώρρα. Δυστυχώς, στα 2 χρόνια και 5 μήνες που πέρασε στο κελί, ο πολέμαρχος εγκατέλειψε τη γενειάδα νάνου από το Lord of the Rings που είχε λανσάρει.

Από την άλλη, διατηρεί μία αρκετά εντυπωσιακή καραφλοκοτσίδα, ενώ φαίνεται πως δεν έχασε ποτέ το σπινθηροβόλο του βλέμμα. Δείτε το επίμαχο απόσπασμα βίντεο:

Εμείς ψαχνόμαστε από τώρα να μάθουμε που θα κάνει ρεβεγιόν ο Αρτέμαρος:

 

Best of internet