Quantcast
THE STREAM

Το δικό της τραπ βίντεο κλιπ με κάπου 700 καινούργια περιπολικά γύρισε η ΕΛΑΣ

Όπως όλα δείχνουν, το εξοπλιστικό πρόγραμμα αξίας 30+ εκατομμυρίων ευρώ που παρουσίασε η ΕΛΑΣ έχει και κινηματογραφικό touch


THE NEWSROOM · 14 Δεκεμβρίου 2020

Την πιο κινηματογραφική παρουσίαση μάντρας αυτοκινήτων στην νεότερη ιστορία κατάφερε να πετύχει η ΕΛΑΣ. Παρά τον άστατο καιρό, η ΕΛΑΣ κατάφερε να παρουσιάσει χτες Κυριακή 13/12 ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα στην ιστορία της, ύψους 31 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αυτά θα πάνε 15.690 αλεξίσφαιρα γιλέκα, 675 περιπολικά οχήματα, δεκάδες τζιπ, μεγάλες ποσότητες ατομικού εξοπλισμού (επιχειρησιακές στολές, προστατευτικά κράνη, άρβυλα υψηλής και χαμηλής θωράκισης, χειροπέδες) και άλλου τεχνικού και υποστηρικτικού εξοπλισμού (θερμικές κάμερες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλκοολόμετρα και άλλα). Το μπάτζετ για όλα αυτά έρχεται κυρίως από τον τακτικό προϋπολογισμό 2020 και δευτερευόντως από προγράμματα Ε.Σ.Π.Α. και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα:

«18.450.445 ευρώ από πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους, 5.715.124 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας, 5.091.045 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη ενώ από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020, των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων των Περιφερειών για την Ενεργητική Οδική Ασφάλεια, προέρχονται: 955.167 ευρώ από Περιφέρεια Θεσσαλίας , 590.293 ευρώ από Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και 390.602 ευρώ από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.»

να από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα στην ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας, ύψους 31 εκατομμυρίων ευρώ,  παρουσίασε σήμερα Κυριακή το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Την παράσταση όμως έκλεψαν τα αυτοκίνητα, τα οποία επιθεωρήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας από τον ίδιο τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από την αρχή του χρόνου έχουν παραληφθεί 1.453 οχήματα, μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών, προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Όμως μόνο τα 675 χτεσινά κέρδισαν το ολόδικό τους βίντεο:

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να μην κωλώσουν και να ντύσουν τα πλάνα με την κατάλληλη μουσική επένδυση:

(πηγή)

 

Best of internet