Quantcast
THE STREAM

Ο Γρηγόρης Ψαριανός κάνει την καρδιά του πέτρα, διορίζεται στο Δημόσιο

Συνεργάτης του Παναγιώτη Πικραμένου θα γίνει ο γνωστός από τη σταδιοδρομία του σε όλα περίπου τα κόμματα βουλευτής


THE NEWSROOM · 14 Δεκεμβρίου 2020

Τη δική του ζεστή κρατική γωνίτσα απέκτησε επιτέλους ο μεγάλος εξερευνητής της ελληνικής πολιτικής σκηνής της χώρας, Γρηγόρης Ψαριανός. Όπως αναφέρεται στο τελευταίο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, ο πρώην βουλευτής διορίστηκε στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμένου.

Πιο συγκεκριμένα, θα είναι συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του. Αυτό του ταιριάζει πολύ, γιατί ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος:

«Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’ 133) (…) και το π.δ. 83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α’ 121), προσλαμβάνεται από 1-11-2020 ο Γρηγόριος Ψαριανός του Νικολάου σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας.»

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ψαριανός έχει εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, με αυτή τη σειρά. Εξαντλημένος από αυτή τη μεγάλη βόλτα, αποφάσισε να αράξει στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής με αυτή.

Είναι προφανές ότι με τέτοιο παλμαρέ, ο άνθρωπος αυτός είναι αναγκαίο να υπηρετεί την Πολιτεία από κάποιο πόστο και μάλιστα όχι παρά το ότι δηλώνει αντικρατιστής, αλλά επειδή δηλώνει αντικρατιστής – χρειάζεται ανώτερα επίπεδα αυταπάρνησης για να κάνεις αυτό που μισείς για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Για την ακρίβεια, η αυταπάρνηση του ανδρός έχει φανεί πολλές φορές:

Είναι εξίσου προφανές ότι όλου του κόσμου οι κομπλεξικοί βρήκαν να πουν κάτι για την εν λόγω μεταγραφή.

Ο κ. Ψαριανός τους απάντησε με τη γνωστή του ευφράδεια και τρία emoji:

Εμείς βέβαια τον προτιμούμε όταν τον πιάνουν τα μυστικιστικά του:

 

Best of internet