Quantcast
THE STREAM

Καρδίτσα: Από λούτρινους αρκούδους έχουν καταληφθεί οι άδειες καρέκλες ενός καφέ

Η εισβολή των αρκούδων είναι μία ιδέα του μαγαζιού που κάνει ανακαίνιση εν μέσω κορωνοϊού


THE NEWSROOM · 9 Δεκεμβρίου 2020

Διπλό χτύπημα έχει δεχτεί φέτος η Καρδίτσα: Από τη μία ο κορωνοϊός, από την άλλη οι φονικές πλημμύρες που έφερε ο Ιανός τον Σεπτέμβριο. Έχοντας να αντιμετωπίσει τόσο τις υλικές ζημιές που υπέστη, όσο και το κλείσιμο της εστίασης, ο ιδιοκτήτης του Destro καφέ στο κέντρο της πόλης, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον χρόνο κάνοντας ανακαίνιση.

Επειδή όμως εδώ που τα λέμε έρχονται Χριστούγεννα και η φάση πρέπει να γίνει έστω λίγο cute, το καφέ άλλαξε τη διακόσμηση προς το πιο γιορτινό. Θα μπορούσε μάλιστα να πει κανείς ότι την έκανε αρκούντως γιορτινή, διότι έβαλε μεγάλους λευκούς αρκούδους να κάθονται στις καρέκλες.

Αυτή είναι η εικόνα της καφετέριας με τους νέους της θαμώνες, με τα πλάνα να έχουν γίνει viral στα social media:

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του:

«Κόντρα στον καιρό, κόντρα στην κατάσταση που ζούμε όλοι, έχουμε αποφασίσει να βλέπουμε την ζωή με την θετική ματιά. Από την ωραία πλευρά της. Στην Καρδίτσα όλοι πάθαμε μεγάλη ζημιά τον χειμώνα με τον Ιανό. Επιχειρήσεις και περιουσίες καταστράφηκαν. Και εμείς μαζί. Στο Destro όμως αποφασίσαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να μην κοιτάμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Για τη δική μας ψυχολογία, για την ψυχολογία των πολιτών της Καρδίτσας, της πόλης μας, πήραμε την απόφαση να φτιάξουμε σχεδόν από την αρχή το μαγαζί μετά την καταστροφή που πάθαμε και ενόψει Χριστουγέννων παρότι είμαστε κλειστά και δεν υποδεχόμαστε κόσμο, να βλέπουν μια εικόνα που θα τους φτιάχνει τη διάθεση. Με την ευχή και την ελπίδα σύντομα όλοι μαζί να περάσουμε ωραίες στιγμές στο μαγαζί. Η ιδέα να βάλουμε αρκούδους για πελάτες και να στολίσουμε κανονικά το μαγαζί για τις γιορτές, έγινε ήδη viral και αρέσει πολύ.»

Εμάς μας θυμίζει το The Revenant με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κάπως έτσι δεν έμοιαζε;

Best of internet