Quantcast
THE STREAM

Πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ διασπάται σε δύο πλατό λόγω επίσκεψης Πατούλη

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου θα χρειαστεί να κρατήσουν τις μεταξύ τους αποστάσεις για λίγες μέρες


THE NEWSROOM · 3 Δεκεμβρίου 2020

Ολόκληρη αλυσίδα απροσδόκητων (ή μάλλον, όχι και τόσο απροσδόκητων) εξελίξεων προκάλεσε η ασθένεια του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη. Η πρώτη ήταν το προσωρινό πιστόλιασμα των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς», δεδομένου ότι ο mastermind της, Χάρης Ρώμας, είναι στενός συνεργάτης του κ. Πατούλη.

Η δεύτερη είναι ότι η επόμενη εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ βγήκε σαν split screen, με τους δύο παρουσιαστές να εμφανίζονται από διαφορετικά πλατό. Ο λόγος είναι ότι εκτός από την αιμοδοσία της μπασκετικής ΑΕΚ, ο κ. Πατούλης πρόλαβε να εμφανιστεί και στο πλατό του καναλιού την Τρίτη 1/12.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα δικά του λόγια, ήξερε από δύο μέρες πριν ότι πιθανώς να είναι κρούσμα. Όπως είπε λοιπόν ο Δημήτρης Οικονόμου στη χτεσινή του εκπομπή:

«Χωρίσαμε τα τσανάκια μας εδώ με τη Μαρία, γιατί είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη, που φιλοξενούσαμε στο στούντιό μας. Ο κύριος Πατούλης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν Δήμαρχο στο γραφείο του και στην οποία τηρούνταν όλα τα μέτρα, όπως έγραψε και ο ίδιος.»

Τόνισε μάλιστα ότι ο (γιατρός) Γιώργος Πατούλης τήρησε αποστάσεις, διότι προφανώς δεν μπορούσε να κάτσει σπίτι του:

«Κι εμείς εδώ θα πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα. Βεβαίως και εδώ τηρούσαμε τα μέτρα, ο άνθρωπος ήρθε με τη μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο. Δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς. Θα κάνουμε τα τεστ κι εμείς, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο αύριο και τις επόμενες ημέρες.»

Ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου:

«Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, για το επόμενο 24ωρο γιατί θεωρούμαστε επαφές. Είμαστε στην ιχνηλάτηση κανονικά!»

Φυσικά, ελπίζουμε τόσο ο κ. Πατούλης να το ξεπεράσει γρήγορα, όσο και να μην κόλλησε κανένας άλλος από την επαφή μαζί του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ έχει την απαραίτητη εμπειρία να διαχειριστεί ένα πιθανό κρούσμα από άσκοπη παρουσία στο κανάλι.

Όχι τίποτε άλλο, έχει ξαναγίνει και το έχουν μάθει live στον αέρα:

 

Best of internet