Quantcast
THE STREAM

Je suis Notis: Ο Βαλάντης ποστάρει ύποπτο στριφτό τσιγάρο για αλληλεγγύη στον Σφακιανάκη

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό με ένα χαρτάκι από αυτά που μας είχε συνηθίσει


THE NEWSROOM · 2 Δεκεμβρίου 2020

Όπως όλες και όλοι ξέρουν, οι διώξεις φέρνουν και την αλληλεγγύη. Αναφερόμαστε φυσικά στην σύλληψη του λαϊκού βάρδου Νότη Σφακιανάκη λόγω όπλου και μικροποσότητας ναρκωτικών που βρέθηκαν στο αμάξι του.

Οι πρώτοι που στάθηκαν στο πλευρό του είναι φυσικά οι πιστοί του οπαδοί, οι οποίοι όρμησαν στα ίντερνετς για να υπερασπιστούν την τιμή του αγαπημένου τους καλλιτέχνη. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μέρες όμως για να κινητοποιηθούν και οι μεγάλες προσωπικότητες.

Μία τέτοια είναι και ο τραγουδιστής που έντυσε με τη φωνή του το θρυλικό «Ασανσέρ». Ναι, αυτό που συναντιόμαστε, ναι ο Βαλάντης.

Να σας θυμίσουμε εδώ ότι ο γνωστός τραγουδιστής μας έλυσε πριν λίγα χρόνια μία γιγάντια απορία. Αυτό συνέβη όταν μας αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή εντός ανελκυστήρα:

Όπως και να’χει, τώρα το θέμα μας είναι άλλο. Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο Βαλάντης έκανε μία κίνηση αλληλεγγύης προς τον Νότη Σφακιανάκη. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με τον ίδιο, όπου κρατά ένα ύποπτου μήκους στριφτό τσιγάρο, το οποίο παραπέμπει σε παράνομες ουσίες.

Το ινσταλέισον συμπληρώνεται εντός εικόνας με τη λεζάντα «Support Notis» και εκτός εικόνας με το παρακάτω:

«Αφού δε το έκανε ήδη ο Σεφερλής είπα να προλάβω να το κάνω εγώ…😂Πάντα με χιούμορ, μη το ξεχνάμε…!
Notis Forever!❤️

Το πιο σημαντικό πάντως είναι ότι φοράει μάσκα, stay safe kids, το λέει κι ο Βαλάντης.

Best of internet