Quantcast
THE STREAM

Υποψήφιος για καπετάνιος του ΚΙΝΑΛ θα είναι ο αγαπημένος γιος του Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Νίκος Παπανδρέου δήλωσε έτοιμος να συμμετάσχει στις εκλογές για να διαδεχτεί την Φώφη Γεννηματά


THE NEWSROOM · 30 Νοεμβρίου 2020

Είναι πολλά τα 8 χρόνια χωρίς Παπανδρέου στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ (και κατ’ επέκταση, στο τιμόνι του ΚΙΝΑΛ). Μετά τον ΓΑΠ ήταν ό Μπένι και μετά τον Μπένι ήταν η Φώφη, με αποτέλεσμα η διάσημη δυναστεία να φαίνεται πια far, far away από το επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων.

Όμως τo 2021 παίζει να είναι μία σπουδαία χρονιά για το όνομα Παπανδρέου, διότι ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Αυτός είναι ο Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος επιθυμεί να κονταροχτυπηθεί με τα πιο ισχυρά ονόματα του κινήματος (μεταξύ άλλων ακούγονται οι Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Καμίνης, Καστανίδης) τον Νοέμβριο του 2021, όταν θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο συνέδριο που θα ορίσει τον διάδοχο της Φώφης Γεννηματά.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Νεολόγος των Πατρών», ο Νίκος Παπανδρέου ήταν ο αγαπημένος γιος του Ανδρέα, οπότε έχει ένα κρίσιμο πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές του. Ο ίδιος ο Ν. Παπανδρέου φαίνεται να επιβεβαίωσε με την εξής φράση την είδηση στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή :

 «Ναι, θα θέσω υποψηφιότητα, γιατί το θεωρώ χρέος μου!»

Ενώ ως προς τα πρόσφατα προβλήματα υγείας που είχε, είπε το εξής:

«Νοιώθω πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά.»

Πέρσι συμπληρώθηκαν τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα, μήπως ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η προφητεία; ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΑΣ.

Best of internet