Quantcast
THE STREAM

Ο Γιάννης Λοβέρδος κάνει raise στην Παναγία της Βουλής με photoshop Σέρβας αξιωματικού

Πάνω στη φούρια του να τονώσει το πατριωτικό μας αίσθημα, ο γνωστός βουλευτής μπερδεύτηκε με τα ορθόδοξα αδέρφια μας


THE NEWSROOM · 23 Νοεμβρίου 2020

Άλλη μία σπουδαία επιτυχία προσέθεσε στο έτσι κι αλλιώς πλούσιο βιογραφικό του ο βουλευτής/δημοσιογράφος της καρδιάς μας, Γιάννης Λοβέρδος. Πάνω στη φούρια του να ευχηθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας για τη γιορτή τους, ο κ. Λοβέρδος γκούγκλαρε με υπερβολική ταχύτητα και τελικά ανέβασε μία Ορθόδοξη Αδερφή μας για την περίσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ δημοσίευσε (το αποθηκεύσαμε εδώ ως ένδειξη σεβασμού, παρότι ο ίδιος την κατέβασε) την εικόνα μίας στρατιωτικού του Σερβικού Στρατού, η οποία κρατά μία εικόνα της Παναγίας. Τη συνόδευσε μάλιστα με την εξής λεζάντα:

«Χρόνια πολλά και καλά στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας. Στους άνδρες και στις γυναίκες που αφιερώνουν τη ζωή τος στην προστασία των αξιών και των δικαίων του Ελληνισμού. Είμαστε όλοι περήφανοι για σας.»

Η αλήθεια είναι ότι οι μπερέδες του Ελληνικού Στρατού βγαίνουν σε κάμποσα χρώματα και μπορεί κανείς να μπερδευτεί, όμως το εθνόσημο της φωτογραφίας μόνο μία πολύ αφηρημένη εκδοχή του ελληνικού θα μπορούσε να είναι:

Αυτό βέβαια ίσως να μην είναι και τόσο κακό, διότι είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα για την εν λόγω εικόνα και για τη γειτόνισσα Σερβία. Διαφωνούμε βέβαια ότι ο κ. Λοβέρδος έκανε photoshop, κυρίως γιατί αποκλείεται να έφτασε η σκέψη του ως εκεί:

Εμείς πάντως ευχαριστούμε τον Γιάννη Λοβέρδο για όλα όσα μας έχει χαρίσει, και πάνω απ’ όλα για την αποκάλυψη του αληθινού προσώπου του Σερζ Λατούς, Γάλλου οικονομολόγου:

Δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να πούμε ότι ο εν λόγω βουλευτής έχει μία άλφα (ρε γαβ γαβ) ροπή προς τα blooper:

Θα πούμε απλά ότι είναι μία πληθωρική προσωπικότητα που χαιρόμαστε να υπάρχει στη ζωή μας:

 

 

Best of internet