Quantcast
THE STREAM

Το Instagram προφίλ ενός μοντέλου ευλόγησε με το like του ο Πάπας Φραγκίσκος

Ο επίσκοπος της Ρώμης (ή έστω ο Insta λογαριασμός του) έκανε μία σύντομη στάση στον λογαριασμό της Natalia Garibotto


THE NEWSROOM · 16 Νοεμβρίου 2020

Μία σύντομη δέηση στο Instagram προφίλ μίας νεαρής μοντέλας φαίνεται πως έκανε ο Πάπας Φραγκίσκος. Σε περίπτωση που απορείτε γι ‘αυτό, εννοείται ότι ο Ποντίφικας έχει Instagram – στο κάτω κάτω, στο Βατικανό είναι τόσο 2020 όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Κάποια στιγμή λοιπόν, η Natalia Garibotto ανακάλυψε ότι της έχει κάνει like ο ίδιος ο ηγέτης της παγκόσμιας Καθολικής Εκκλησίας. Παρότι το like εξαφανίστηκε μετά από κάποια ώρα, πρόλαβε να γίνει viral:

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το Βατικανό δεν έχει σχολιάσει κάτι για το ζήτημα. Το ίδιο το μοντέλο ενθουσιάστηκε, θεωρώντας ότι το like του ποντίφικα ισοδυναμεί με τζάμπα εισιτήριο για τον παράδεισο:

Μιλώντας στο Barstool Sports, είπε και κάτι ακόμη:

«Μπορεί η μάνα μου να μισεί τις φωτογραφίες μου με τον κώλο μου, αλλά ο Πάπας το ρίχνει το like του.»

Παρά τη χαρά της, η αλήθεια είναι ότι κάποιος πιτσιρικάς διαχειριστής social media μάλλον έχει μπλέξει αυτή τη στιγμή. Να ειπωθεί όμως εδώ ότι ο νυν Πάπας θα μπορούσε να είναι πολύ πιο συντηρητικός, δεδομένου ότι εδώ που τα λέμε, είναι Πάπας. Για παράδειγμα, πρόσφατα δήλωσε το εξής:

«Και οι ομοφυλόφιλοι έχουν το δικαίωμα να ζουν σε μία οικογένεια. Είναι παιδιά του Θεού κι έχουν κι εκείνοι δικαίωμα στην οικογένεια. Κανείς δεν πρέπει να υφίσταται διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.»

Plot twist: Ο Πάπας διαχειρίζεται μόνος του το Instagram του.

Best of internet