Quantcast
THE STREAM

Αυτό το βίντεο με αστυνομικούς να μπουζουριάζουν σκεϊτάδες στη Θεσσαλονίκη κόβει την ανάσα

Μάλλον οι άνδρες της ΕΛΑΣ δεν αγάπησαν ποτέ το Tony Hawk, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 16 Νοεμβρίου 2020

Όχι ότι αυτή η χρονιά δε μας έχει συνηθίσει σε αλλόκοτα περιστατικά (και πιο συγκεκριμένα, αλλόκοτα κυνηγητά που περιλαμβάνουν την ΕΛΑΣ), όμως ένα χτεσινό βίντεο από τη Θεσσαλονίκη κατάφερε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Στο επικό οπτικοακουστικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στα social media μπορούμε να δούμε έναν αστυνομικό να εκτινάσσεται με άψογο στιλ από το περιπολικό του, προκειμένου να αρπάξει από το χέρι έναν σκεϊτά.

Όχι αγαπητές φίλες και φίλοι, δεν πρόκειται για βιντεοκλίπ πανκ ροκ μπάντας ή κάτι τέτοιο. Το βίντεο συμπληρώνεται με ένα κυνηγητό κάποιων άλλων νεαρών από άλλους αστυνομικούς, πεζούς και μηχανόβιους μαζί. Τα γεγονότα φαίνεται πως συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής 15/11 στη Νέα Παραλία, καθώς η ΕΛΑΣ φαίνεται πως το skate συγκεκριμένα δεν αναγνωρίζεται ως legit τρόπος άθλησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έκπληκτος skater (που βρίσκει τον εαυτό του να κρατιέται χεράκι χεράκι έτσι ξαφνικά) φοράει μάσκα. Δείτε το βίντεο:

Τα γεγονότα καταγράφθηκαν κι από δεύτερη γωνία, όπου μπορούμε να δούμε τη σύλληψη του δεύτερου κυνηγημένου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά έγιναν μέσα στον κόσμο που έκανε το 6 του, ενώ όσο μπορούμε να δούμε, οι skaters δεν έκαναν κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους:

Πιθανώς βέβαια να πρόκειται για κάποια διαχρονική βεντέτα μεταξύ της ΕΛΑΣ και των skaters στη Θεσσαλονίκη. Λίγες βδομάδες νωρίτερα, skaters είχαν προσαχθεί από αστυνομικούς με τις κατηγορίες ότι φθείρουν τα μάρμαρα της Αριστοτέλους κι ότι δε φοράνε μάσκα (παρότι η άσκηση υποτίθεται ότι μπορούσε να γίνει χωρίς μάσκα).

Οι ίδιοι ανέφεραν το εξής:

«Σύμφωνα με τα νέα μέτρα και την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους στην Θεσσαλονίκη αναφέρεται ότι εξαιρούνται οι περίπτωσης ατομικής άθλησης ,παρόλα αυτά εμείς ως αθλητές του skateboarding για τους ευνόητους λόγους τηρούσαμε τα μέτρα και φορούσαμε μάσκα.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STRL © (@strollercrew)

Μπορεί απλά η ΕΛΑΣ να μισεί το «Sk8er Boi» της Avril Lavigne, ποιος ξέρει.

Best of internet