Quantcast
THE STREAM

Κανονικά θα επιτρέπεται μετά τις 9 η κατά Γ. Μπαμπινιώτη ΤΡΟΦΟΔΙΑΝΟΜΗ

Αν βαριέστε διαχρονικά να μάθετε να μαγειρεύετε, τη σκαπουλάρατε για άλλη μία φορά


THE NEWSROOM · 12 Νοεμβρίου 2020

Ένα σύντομο ιντερνετικό ροντέο προκάλεσε η τελείως αόριστη κυβερνητική οδηγία για τα delivery. Υπεύθυνος είναι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, όταν στη χτεσινή ενημέρωση δήλωσε ότι μετά τις 8:30μμ θα σταματά η διανομή φαγητού, όπως και το take-away από το κατάστημα.

Η συγκεκριμένη διάταξη ανακοινώθηκε μαζί με την ομολογουμένως εκπληκτικά σκληρή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί: Τις ώρες εκείνες ο κόσμος θα μπορεί να κυκλοφορεί μόνο για δουλειά, για να πάει στον γιατρό ή για να βγάλει το σκυλί του βόλτα.

Manolis Karampinis

Manolis Karampinis

Manolis Karampinis

Ειδικά το ψύχραιμο σημείο περί σταματήματος του ντελίβερι προκάλεσε σχεδόν αμέσως κατακραυγή:

Το αποτέλεσμα ήταν να βγει διευκρινιστική ανακοίνωση που έλεγε ότι μόνο τα take-away πρόκειται να απαγορευτούν. Ακόμα και η διόρθωση βέβαια κατάφερε να προκαλέσει πυρά:

Μέσα στο όλο ντελίριο ανακοινώσεων και κόντρα διευκρινίσεων, ο Νίκος Χαρδαλιάς μας ενημέρωσε επίσης ότι απαγορεύεται το κυνήγι και το ψάρεμα. Αν δηλαδή είχατε σκοπό να τραφείτε με πέστροφες ή μπεκάτσες, τώρα θα έχετε πολύ κακό πρόβλημα.

Διακινδυνεύουμε μάλιστα την πρόβλεψη ότι τα αγριογούρουνα που ήδη ανακαταλαμβάνουν τη Θεσσαλονίκη, τώρα θα πάνε να φάνε το γρασίδι της Ομόνοιας:

Αν μη τι άλλο, μάλλον θα δούμε μία πραγματικά ξεχωριστή ανακοίνωση από πλευράς Μπακογιάννη:

Best of internet