Quantcast
THE STREAM

Θεραπευτής αγγελικού ρέικι, ό,τι κι αν είναι αυτό, δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης

Ο γνωστός τραγουδιστής, γιατρός και αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε ότι είναι 4ο level healer στο ρέικι


THE NEWSROOM · 10 Νοεμβρίου 2020

Όλα τα ανήσυχα πνεύματα της χώρας φαίνεται πως έχει κινητοποιήσει η δεύτερη καραντίνα. Μετά την εκπαιδευτικής θεματολογίας παρέμβαση του Παύλου Χαϊκάλη, ένας άλλος παράγων της δημόσιας ζωής αποφάσισε να τοποθετηθεί για τα ενδιαφέροντά του.

Αυτός είναι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Περιστερίου και δυναμίτης απόψε (και γενικότερα) στο κορμί της, Γιώργος Τσαλίκης. Μιλώντας στην ταράτσα των Roomies, ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει σπουδάσει ιατρική στο εξωτερικό, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είναι θεραπευτής αγγελικού ρέικι. Ό,τι κι αν είναι αυτό.

Όπως είπε ο Γιώργος Τσαλίκης:

«Κάτι που δεν ξέρετε για εμένα είναι ότι έχω πέντε τατουάζ και ότι είμαι θεραπευτής στο αγγελικό ρέικι. Έχω τέταρτο βαθμό»

Όπως είπαμε, δεν έχουμε ιδέα τι είναι αυτό, οπότε θα υποθέσουμε ότι ο τέταρτος βαθμός είναι κάτι σαν τα νταν στο καράτε. Δείτε το βίντεο:

Κάτι παίζει πάντως με γιατρούς που σπούδασαν εξωτερικό και έχουν έντονες απόψεις. Ένα άλλο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Νίκος Μίχας από το Fame Story, ο οποίος έχει παρατήσει την μουσική για να ασχοληθεί full time με την ιατρική.

Αυτό φυσικά δεν τον εμπόδισε να αρθρώσει κάποιες αντιρρήσεις ενάντια στο (μάλλον) επερχόμενο εμβόλιο, πριν λίγες ημέρες:

«Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων. Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φύλακα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστε να μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης!».

Οι αντιρρήσεις του δεν είναι και τόσο εξωφρενικές – από την άλλη, οι συνθήκες δεν είναι τυπικές και η διαδικασία παρασκευής του εμβολίου έχει επιταχυνθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Όπως και να ‘χει, η ανάρτηση τελικά κατέβηκε με ένα ελαφρώς ακατανόητο σκεπτικό:


Συμφωνούμε πάντως ότι το «ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ» είναι πάντα η καλύτερη απάντηση, εννοείται σε όλα τα ζητήματα.

Best of internet