Quantcast
THE STREAM

Άκυρο λόγω αχάριστων τηλεθεατών τρώει το τηλεπαιχνίδι του Αλέξη Γεωργούλη

Ένας απλός ευρωβουλευτής θα είναι από εδώ και πέρα ο γνωστός σελέμπριτι


THE NEWSROOM · 3 Νοεμβρίου 2020

Κατά έναν ευρωβουλευτή φτωχότερη θα είναι πλέον η ελληνική τηλεόραση. Παρά την άφθονη αγάπη που του τρέφει ο κόσμος (σύμφωνα με τον ίδιο), το τηλεπαιχνίδι Joker με παρουσιαστή τον Αλέξη Γεωργούλη δεν κατάφερε να κερδίσει τον τηλεθεατή.

Αυτό μπορεί φυσικά να σημαίνει ότι αγάπη και τηλεθέαση δεν πάνε μαζί, όμως πιο βραχυπρόθεσμα σημαίνει ότι το τηλεπαιχνίδι διακόπτεται προσωρινά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του OPEN, από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου κι έπειτα θα τη βγάζουμε χωρίς τηλεοπτικό Γεωργούλη. Ο παρουσιαστής (λογικά) θα γυρίσει πλούσιο πλούσιο (12345)  ευρωβουλευτικό του έργο.

Από την άλλη, ο γνωστός παραγωγός και ταλαντούχος αοιδός, Νίκος Κοκλώνης, διευκρίνισε ότι η διακοπή της προβολής του Joker δε σημαίνει ότι θα σταματήσουν και τα γυρίσματα – το υπάρχον συμβόλαιο επιβάλλει να συνεχιστούν. Όπως είπε σχετικά:

«Μην ξεχνάτε ότι το OPEN είναι ένα κανάλι που δεν έχει μεγάλη βιβλιοθήκη. Άρα χρειαζόμαστε γυρίσματα γιατί έρχεται ένα καλοκαίρι και ίσως ένα lockdown. Θα συνεχιστεί το Joker αλλά λίγο διαφορετικό.»

Δείτε το βίντεο:

Είναι κρίμα που τελικά η άκαρδη TV θα αποσπαστεί από τον Γεωργούλη, ενώ ο ίδιος μας είχε διαβεβαιώσει ότι δεν μπορεί να αποσπαστεί από την TV.

 

Best of internet