Quantcast
THE STREAM

Κατά φαντασίαν ατύχημα στην ιππασία έστησε το Bachelor, καταγγέλει η εταιρεία με τα άλογα

Σύμφωνα με δημόσια καταγγελία της εταιρείας που διαθέτει τα άλογα, δε συνέβη κανένα ατύχημα


THE NEWSROOM · 30 Οκτωβρίου 2020

Το θέατρο του παραλόγου (ή ίσως, το θέατρο του αλόγου) φαίνεται πως ήταν το επεισόδιο της Παρασκευής (23/10) στο «Bachelor». Ο bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος πήγε για ιππασία μαζί με κάποιες παίκτριες, όμως ένα άλογο αποφάσισε να τα χαλάσει όλα – σύμφωνα με τους ίδιους, πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης και η Ραφαέλα υποστήριξαν ότι το ένα άλογο αφηνίασε και κλώτσησε το άλλο, με αποτέλεσμα ο bachelor να γκρεμιστεί άδοξα στο έδαφος. Για να ολοκληρωθεί το action, κάπου εκεί ένα από τα άλογα τον κλώτσησε στο πόδι. Τα δύο μέλη του καστ έλαβαν τις πρώτες βοήθειες από τραυματιοφορείς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έπαθαν κάτι σοβαρό.

Το κοινό έδειξε αμέσως συμπαράσταση μετά τα δραματικά αυτά γεγονότα:

Τουλάχιστον αυτά είδαμε στο επεισόδιο. Γιατί σύμφωνα με την εταιρεία που έχει τα άλογα, το ατύχημα ήταν σκηνοθετημένο. Αυτό κατήγγειλε η εταιρεία Equitrek-Attica με ανάρτησή της στο Facebook, καταγγέλοντας ότι το εν λόγω σεναριάκι θίγει την επιχείρηση, την Εμμανουέλα Κορρέ και τον χώρο της ιππασίας.

Αυτή ήταν η ανάρτηση της εταιρείας:


Όπως αναφέρει μάλιστα η εταιρεία σε σχόλιο κάτω από το αρχικό post:

«Δυστυχώς λόγω νομικών διαδικασιών ακόμα δεν μπορούμε να αναρτήσουμε δημόσια λεπτομέρειες για το πως προέκυψε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ! Αλλά σαφώς αν ήταν στο χέρι μας η αν γνωρίζαμε προφανώς και δεν θα είχε επιτραπεί να συμβεί και δεν θα συμμετείχαμε κιόλας σε τέτοιου είδους σόου »

Όπως έχει υπογραμμιστεί αλλού, κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και στο Bachelor της Νέας Ζηλανδίας. Δείτε το βίντεο:

Ιππικά σκηνικά, θα έλεγε κανείς.

 

 

Best of internet