Quantcast
THE STREAM

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ξαναχτυπά με αναλυτικές οδηγίες καθαρισμού ρουθουνιών

Ο πρωταγωνιστής του Ντόλτσε Βίτα κάνει το μεγάλο βήμα προς τη δημόσια διδασκαλία εναλλακτικών θεραπειών, όπως όλα δείχνουν


THE NEWSROOM · 29 Οκτωβρίου 2020

Ο άνθρωπος για τις δύσκολες στιγμές αποδεικνύεται ότι είναι ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός με το έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερα πολύχρωμο instagram account, με βάση το οποίο είναι καθοδόν για να πάρει μεταγραφή για Ινδία ως γκουρού επιπέδου «υπάρχει ντοκιμαντέρ για μένα στο Netflix», επανήλθε στην επικαιρότητα με μία πολύ χρήσιμη θεραπεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ευθυμιάδης πιστεύει ότι ο δρόμος για μία Ντόλτσε, αλλά και υγιεινή Βίτα, πρέπει να καθαρίζουμε τακτικά την ρινική μας κοιλότητα. Για την ακρίβεια, ανέβασε ένα ολόκληρο βιντεάκι όπου χρησιμοποιεί τον εαυτό του για να κάνει επίδειξη της κατάλληλης τεχνικής.

Το κήρυγμα του γκουρού είναι ότι η καθαρή ρινική κοιλότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τις ιώσεις μαζί με την καλή διατροφή, την άσκηση και τα χειμερινά μπάνια. Εδώ που φτάσαμε, το ότι δεν λέει κάτι για το 5G μπορούμε να το θεωρήσουμε μεγάλη νίκη.

Όπως είπε:

«Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια) είναι ο καθαρισμός της ρινικής κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας, μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο.

Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε). Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτύσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου, αναφέρει στην ανάρτησή του.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε) Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτυσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου 😁! #netipot #freebreathing #deepbreath #water #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις

Εμείς πάντως τον εμπιστευόμαστε 666%, μας έχουν πείσει εδώ και καιρό οι πόζες με γκονγκ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συμβαίνει τώρα Ταξίδι στο διάστημα… Ευχαριστώ Αλέξανδρε!! @surya_bali_gong_spirit #gonghealing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις


Best of internet